Win 8.1'de valorant oynamanın yolu yokmu

tayyip28

80+
Reaksiyon skoru
49
başlıktaki ile aynı birde vaorant oynatan linux dağıtımları varmı yada linuxlerde her pc oyununu oynayabilirmiyim ve win 10 yada 8.1 e göre dahamı fazla fps verir

Bu yılda windows 8.1 kullanmanın hiçbir manası yok. Güncel bir işletim sistemine geçin. Windows 10'un güzel çalıştığının farkındayım fakat onun da desteği yakında bitecek. Mümkünse 11'e geçin rahatınıza bakın.

Bazı oyunlar nedensiz bir şekilde windows sürümleri arasında seçimlere zorluyor Muhtemelen pazar anaşması kaynaklıdır tahmnin ediyorum
Windows xp vista 7 olsa anladım da Win8.1 en hızlı windows ünavnına sahip çok eski bir sürüm değil neden destek kesildi oyun tarafında anlamsız.
MS anlarım yeni ürün satacak tarayıcılarıda anlarım ama oyun dünyası zor iş.

Win10 1507 sürümü Win8.1 bile birebir aynı hızdadır onda deneyin yada ubuntu yada zorinosa geçip deneyin.

Bazı oyunlar nedensiz bir şekilde windows sürümleri arasında seçimlere zorluyor Muhtemelen pazar anaşması kaynaklıdır tahmnin ediyorum
Windows xp vista 7 olsa anladım da Win8.1 en hızlı windows ünavnına sahip çok eski bir sürüm değil neden destek kesildi oyun tarafında anlamsız.

Win10 1507 sürümü Win8.1 bile birebir aynı hızdadır onda deneyin yada ubuntu yada zorinosa geçip deneyin.
hocam chrome bile windows8.1e uzun süredir güncellemeyi kesti

hocam chrome bile windows8.1e uzun süredir güncellemeyi kesti
Edge Opera Chrome 109.sürümlere kadar kullanabilirsiniz Firefoxta snırım 125.sürüme kadardı Süpermium ve diğer tarayııcılar ise güncel.

Bu yılda windows 8.1 kullanmanın hiçbir manası yok. Güncel bir işletim sistemine geçin. Windows 10'un güzel çalıştığının farkındayım fakat onun da desteği yakında bitecek. Mümkünse 11'e geçin rahatınıza bakın.
Sistemin sıkıntılı yoksa bende isterin 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eye

Edge Opera Chrome 109.sürümlere kadar kullanabilirsiniz Firefoxta snırım 125.sürüme kadardı Süpermium ve diğer tarayııcılar ise günceleyw

Sistemin sıkıntılı yoksa bende isterin 11

Eye
Eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler