Öneri S24 Ultra YD Tavsiyesi

Hocam ben s25 ultra yd aldım satıcıl düzgün şahsen siz hangi şehirdesiniz
İstanbul hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bende 2 telefon arasında kaldım iphne16 pro ve 25 ultra sıkıntı yaşar mıyım hangisini önerirsiniz?

Hocam ne kadara aldınız
Hocam yurtdışı diyorsan Samsung öneririm server kayıt olayı var diyorlar, TR cihazı dersen tercih meselesi, benim tercihim her zaman Samsung.

İstanbul hocam

Hocam yurtdışı diyorsan Samsung öneririm server kayıt olayı var diyorlar, TR cihazı dersen tercih meselesi, benim tercihim her zaman Samsung.
Hocam istanbulda da çok satıcı var diye biliyorum kim güvenilir bilmiyorum ama dikkat edin yine de

Arkadaşlar bu server kayıt açılmayabilir diyorlar, 23 Ultra'dan sonra sıkıntıya girmiş herhalde. Napsam başka YD telefon mu baksam Xiaomi fln kayıt yapılabilen ne var?

Dostum YD telefonlardan sadece Xioami ve Pixel markaları kayıt olur. Samsung'lar kayıt olmuyor. Alacaksan bunu bilerek al. Ben kayıt olmayan YD cihaz asla önermem. Şuan çift sim 4+4 8 ay kullanabiliyorsun ama yarın öbür kanun değişirse o şekilde de kullanamazsın. Çok video kaydı alıyorsan 256 GB hafıza yetersiz kalabilir.

Hocam istanbulda da çok satıcı var diye biliyorum kim güvenilir bilmiyorum ama dikkat edin yine de
Çok satıcı var hocam o açıdan sorun yok da hiçbirini tanımıyorum yani sorun o, adama 40 45k para atıcaz yani sağlam biri olması lazım.

Dostum YD telefonlardan sadece Xioami ve Pixel markaları kayıt olur. Samsung'lar kayıt olmuyor. Alacaksan bunu bilerek al. Ben kayıt olmayan YD cihaz asla önermem. Şuan çift sim 4+4 8 ay kullanabiliyorsun ama yarın öbür kanun değişirse o şekilde de kullanamazsın. Çok video kaydı alıyorsan 256 GB hafıza yetersiz kalabilir.
Hocam server kayıt var dediler de ondan bakıyorum, şu an kayıt yapılabilen önerdiğiniz modeller var mı?

Çok satıcı var hocam o açıdan sorun yok da hiçbirini tanımıyorum yani sorun o, adama 40 45k para atıcaz yani sağlam biri olması lazım.

Hocam server kayıt var dediler de ondan bakıyorum, şu an kayıt yapılabilen önerdiğiniz modeller var mı?
Mi 15 Ultra, Pixel tarafında son model hangisiyse o.

Hocam şimdi fiyatlar düşmüş ama ben ramazan bayramından 3 5 gün sonra 39 bine 256 gb aldım. O zamanlar ortalama 40 41 bin civarında gidiyordu

Hocam ne için alacaksınız telefonu. Bir kere s25 ultra daha iyi ama kullanım alanına da bağlı
Hocam oyun vs oynayan biri değilim bende iphone 11 var yenilemek amaçlı düşünüyorum sosyal medyada takılıyorum en fazla o kadar

Mi 15 Ultra, Pixel tarafında son model hangisiyse o.
Hocam bu Pixel de hoşuma gitmedi değil ha, zaten Google'ın telefonu, Android güncellemesi de alır baya, instagrama kaliteli foto video yükleme performansı açısından mi15 ultra mı yoksa pixel mi daha iyi olur acaba?

Hocam oyun vs oynayan biri değilim bende iphone 11 var yenilemek amaçlı düşünüyorum sosyal medyada takılıyorum en fazla o kadar
Samsung al hocam. Açıkçası ben işten dolayı aldım telefonlara bu kadar para vermek gereksiz çünkü maksimum yapılacak şeyler belli. Ama benim tavsiyem samsung dan yana

Hocam fiyatlar düştü dikkat et pahalı ya alma

Samsung al hocam. Açıkçası ben işten dolayı aldım telefonlara bu kadar para vermek gereksiz çünkü maksimum yapılacak şeyler belli. Ama benim tavsiyem samsung dan yana

Hocam şu an vazgeçtim zaten, server kayıt olmuyormuş. Kayıt yapılabilen bir şey bakıyorum.

Hocam ortalama fiyatları ne peki hani dediğin gibi pahalıya almayalım bizde bizi öpüyorlar mı bilelim :D

Geri