Nvidia kullananlara ücretsiz değil miParan varsa var, yada kimliğin.
Hocam NVIDIA App özelinde sormuştum Nvidianın kendi voice changerı![]()
Free Voice Changer Software - MorphVOX Junior
Free Voice Changer, Change your voice, online games, instant messaging, send sound effects, free downloadscreamingbee.com
![]()
Free Real Time Voice Changer for PC & Mac | Voicemod
Download now for FREE Voicemod a funny & scary voice changer app. A voice transformer and modifier with effects that makes you sound like a girl or a robotwww.voicemod.net
"Ücretsiz" olarak bulabildiklerim bunlar. Chatgpt'den yardım aldım, hepsinin Nvidia ile sorunsuz çalıştığını söyledi.
Adam yaptığı yazılımını neden ücretsiz versin ki sana? Nvidia'nın sadece "Nvidia Broadcast" adında bir uygulaması var o da sadece gürültü engelleme gibi şeyler için işe yarıyor. Ses değiştirme gibi bir özelliği yok.Nvidia kullananlara ücretsiz değil mi
Öyle bir özellik yok ki.Hocam NVIDIA App özelinde sormuştum Nvidianın kendi voice changerı
Genelde rtx kullanıcılarına böyle hizmetler ücretsiz sunuluyor ondan sordum. Morphvox deneme sürümü bitti ondan kullanılmıyorAdam yaptığı yazılımını neden ücretsiz versin ki sana? Nvidia'nın sadece "Nvidia Broadcast" adında bir uygulaması var o da sadece gürültü engelleme gibi şeyler için işe yarıyor. Ses değiştirme gibi bir özelliği yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir özellik yok ki.
Nvidia'nın öyle hizmetleri yok, sen Nvidia Broadcast ile karıştırıyorsun.Genelde rtx kullanıcılarına böyle hizmetler ücretsiz sunuluyor ondan sordum. Morphvox deneme sürümü bitti ondan kullanılmıyor