türkiyedede alınabilir bu kendim 67w şarj kablosunu 50tl ye aldım pazaramadan artı 8gb ddr3 ramle 300tl aldımAlıntıyı görüntüle
Forma takımı+ 2 metre hızlı şarj kablosu
"VERGİ DAHİL" 272 Liraya geliyor.
Allah bereket versin
bende öyle yapmıştım yoksa kabloya ihtiyacım yoktu yedek olsun diye aldımKabloyu sepeti 300 yapıp kuponu kullanabilmek için ekledim.
Hocam %60 vergi ekleniyor. Ben 2 indirimi birleştirip aldığım için sadece vergisini ödemiş gibi oldum.Bir ara yükledim acayip vergi çıkıyor ürünlerde sinirlenip sildim saçma sapan vergiler uygulanıyor örnek veriyorum 300tl ye bişey alacağım 120tl vergisi çıkıyor anlamsız şekilde
Nereye kadar böyle alacaksın pekiHocam %60 vergi ekleniyor. Ben 2 indirimi birleştirip aldığım için sadece vergisini ödemiş gibi oldum
hocam numara gözüküyorNereye kadar böyle alacaksın pekibaksana vergiye 700tl ye 525tl vergi çıkmış
Sıkıntı yok brom erkeğin malı meydandadırhocam numara gözüküyor
Hocam eğer fazla ürün alacaksanız bu seferde "wincredit" var. Vergisiz 1250 liralık ürün alırsanız listeden size 1000tl kredi tanımlıyor. Ancak böyle kullanılır. Diğer türlü tr fiyatlarındsn pahalı olabiliyorNereye kadar böyle alacaksın pekibaksana vergiye 700tl ye 525tl vergi çıkmış