🔥İndirim ASUS ROG Strix XG27AQDMG 26.998TL OLED Monitör + 6 Ay Peşin Fiyatına Taksit!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,742
Samsung 16k ama qd ile woled arasında bana göre çok fark var.
Linkteki monitörü kullanmış biri olarak çok güzel monitör.
Parlak ekran gerçekten renk cümbüşü katıyor.
Ama tabi aradaki 11k'ya değiyor mu derseniz Hem evet Hem hayır.
Mat oledden parlaga geçip şimdi tekrar mata geçmiş biri olarak parlak oled cidden bambaşka.
Rog sevdalısı iseniz alabileceğiniz en iyi monitör.
Ama bana parlak marlak rog falan farketmez derseniz ya 16k'ya 2k Samsung alın. Yok benim bütçe 27 ise derseniz benim kullandığım 27 4k Samsung oledi alın.

Son düzenleme:

G80 sd ile bu arasında tercih ne yapılır hocam

2k oled mi 4k ips mi

tabii ki de oled.
ama fiyat farkı çok ya 9070xt alma niyetim var yakın zamanda 27 inç 2k monitör kullanıyorum ips 4k 32 inç monitör düşünüyordum bir de hocam benim ekran sürekli açık kalıyor başında olmasam da sıkıntı çıkarmaz mı

ama fiyat farkı çok ya 9070xt alma niyetim var yakın zamanda 27 inç 2k monitör kullanıyorum ips 4k 32 inç monitör düşünüyordum bir de hocam benim ekran sürekli açık kalıyor başında olmasam da sıkıntı çıkarmaz mı
2.5 senedir oled kullanıyorum sorun yaşamadım. Parlakliklar 70 üstünde kullanmıyorsan sorun yasamazsin. Ek olarak Samsung ve Asus'da yanma garantisi var.
Asus'da 3 sene Samsung'da 2 sene.
İnsanlar böyle detayları bilmediği için çok ön yargılılar.
Asus'da kutuda bile kocaman 3 sene yanma garantili diye etiket var.

2.5 senedir oled kullanıyorum sorun yaşamadım. Parlakliklar 70 üstünde kullanmıyorsan sorun yasamazsin. Ek olarak Samsung ve Asus'da yanma garantisi var.
Asus'da 3 sene Samsung'da 2 sene.
İnsanlar böyle detayları bilmediği için çok ön yargılılar.
Asus'da kutuda bile kocaman 3 sene yanma garantili diye etiket var.
ya hocam ben bir de şunu düşünüyorum 3 sene iyi hoş ama mesela sonrasında nolucak o da bir soru işareti asus monitörüm var taş gibi hala maşallah 2. el aldım 3 seneyi geçti hala hoparloruyle bırlıkte kullanırım ama bu yanma muhabbetınden dolayı o paraları suanlık baglamak bana cok mantıklı gelmıyo ama oled in verdiği görüntüyü de tabi ki kimse veremez

ya hocam ben bir de şunu düşünüyorum 3 sene iyi hoş ama mesela sonrasında nolucak o da bir soru işareti asus monitörüm var taş gibi hala maşallah 2. el aldım 3 seneyi geçti hala hoparloruyle bırlıkte kullanırım ama bu yanma muhabbetınden dolayı o paraları suanlık baglamak bana cok mantıklı gelmıyo ama oled in verdiği görüntüyü de tabi ki kimse veremez
3 sene bana göre çok uzun süre. Ben yılda bir monitör değiştiriyorum.
3 sene bitmeden satar yeni model alırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri