bide link atar mısıno gamepassler de sadece offline oyunlar oynayabiiiliyosun diye biliorum steam oyunlu hesap satışı gibi
valla gamepassten çok online oyun oynamıyorum aslındao gamepassler de sadece offline oyunlar oynayabiiiliyosun diye biliorum steam oyunlu hesap satışı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide link atar mısın
yani alınmazmı hocam veya başka güvenilir bir site varmı@Fodbrok Selamlar hocam, buradaki ödenen fiyat size satılan sürelerde sağlanan destek içindir. Dediğiniz sitelerden aldığınız pass'leri 1 hafta ya da bilemediniz 1 ay kullandıktan sonra patladığında veya karşılaştığınız ilk hatadan sonra destek alamadığınızda neden ucuz olduğunu çok daha net anlayabilirsiniz.
Program kullanımı da zorunlu bir durum değil. Merak edilen bir durum varsa eğer cevaplamaya çalışırım iyi forumlar dilerim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim fiyat biraz pahalı durduğu için böyle bir açıklama da bulundum. Satış sonrası desteğe ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar elbette sizleri de tercih edebilir ancak 3 ay önce 25 liraya aldığım kod halen çalışmakta. Hesapların patlayabildiği konusunda da haklısınız ama patlarsa 25-50 liraya bir hesap daha alırım, bana böyle bir yönteme direkt olarak 450-500 TL'yi bağlamak mantıklı gelmedi sadece. Size de iyi forumlar dilerim.@Fodbrok Selamlar hocam, buradaki ödenen fiyat size satılan sürelerde sağlanan destek içindir. Dediğiniz sitelerden aldığınız pass'leri 1 hafta ya da bilemediniz 1 ay kullandıktan sonra patladığında veya karşılaştığınız ilk hatadan sonra destek alamadığınızda neden ucuz olduğunu çok daha net anlayabilirsiniz.
Program kullanımı da zorunlu bir durum değil. Merak edilen bir durum varsa eğer cevaplamaya çalışırım iyi forumlar dilerim.
Sitenin destek ekibi üstte açıklamada bulunmuş hocam, direkt olarak alınmaz diyemem satıcı hakkında bilgim olmadığı için. En fazla almaya gerek yok diyebilirim. Ben ucuza hesap alıp, hesap patlarsa yine ucuza başka bir hesap daha alırım diyerek ucuz yolu seçtim. Siz ben uğraşmak istemiyorum direkt bir hesap alayım, sıkıntı çıkarsa da ilgilensinler derseniz bu satıcıyı da tercih edebilirsiniz.yani alınmazmı hocam veya başka güvenilir bir site varmı
adam sitenin hesabıymış ya ben farkına varmadımBilgilendirme için teşekkür ederim fiyat biraz pahalı durduğu için böyle bir açıklama da bulundum. Satış sonrası desteğe ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar elbette sizleri de tercih edebilir ancak 3 ay önce 25 liraya aldığım kod halen çalışmakta. Hesapların patlayabildiği konusunda da haklısınız ama patlarsa 25-50 liraya bir hesap daha alırım, bana böyle bir yönteme direkt olarak 450-500 TL'yi bağlamak mantıklı gelmedi sadece. Size de iyi forumlar dilerim.
Sitenin destek ekibi üstte açıklamada bulunmuş hocam, direkt olarak alınmaz diyemem satıcı hakkında bilgim olmadığı için. En fazla almaya gerek yok diyebilirim. Ben ucuza hesap alıp, hesap patlarsa başka bir hesap daha alırım diyerek ucuz yolu seçtim. Siz ben uğraşmak istemiyorum direkt bir hesap alayım, sıkıntı çıkarsa da ilgilensinler derseniz bu satıcıyı da tercih edebilirsiniz.
bu senin dediğin gibi gamesatıştan 25 TL'ye alınanda nasıl yapıyorsun süreci anlatırmısınBilgilendirme için teşekkür ederim fiyat biraz pahalı durduğu için böyle bir açıklama da bulundum. Satış sonrası desteğe ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar elbette sizleri de tercih edebilir ancak 3 ay önce 25 liraya aldığım kod halen çalışmakta. Hesapların patlayabildiği konusunda da haklısınız ama patlarsa 25-50 liraya bir hesap daha alırım, bana böyle bir yönteme direkt olarak 450-500 TL'yi bağlamak mantıklı gelmedi sadece. Size de iyi forumlar dilerim.
Sitenin destek ekibi üstte açıklamada bulunmuş hocam, direkt olarak alınmaz diyemem satıcı hakkında bilgim olmadığı için. En fazla almaya gerek yok diyebilirim. Ben ucuza hesap alıp, hesap patlarsa yine ucuza başka bir hesap daha alırım diyerek ucuz yolu seçtim. Siz ben uğraşmak istemiyorum direkt bir hesap alayım, sıkıntı çıkarsa da ilgilensinler derseniz bu satıcıyı da tercih edebilirsiniz.
Süreç hangi satıcıdan alırsan al aynı hocam farklı bişey yok. Aslında süreç diye bir şey de yok. Xbox'ta kendi hesabın olacak, Microsoft Store'a sana verilen hesapla giriş yapacaksın bu kadar.adam sitenin hesabıymış ya ben farkına varmadım
bu senin dediğin gibi gamesatıştan 25 TL'ye alınanda nasıl yapıyorsun süreci anlatırmısın
anladım hocam teşekkürlerSüreç hangi satıcıdan alırsan al aynı hocam farklı bişey yok. Aslında süreç diye bir şey de yok. Xbox'ta kendi hesabın olacak, Microsoft Store'a sana verilen hesapla giriş yapacaksın bu kadar.
hocam bide hangi satıcıdan aldığınızı söylermisiniz acabaSüreç hangi satıcıdan alırsan al aynı hocam farklı bişey yok. Aslında süreç diye bir şey de yok. Xbox'ta kendi hesabın olacak, Microsoft Store'a sana verilen hesapla giriş yapacaksın bu kadar.