federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,082
Tekrar stoğa girmiş hocam konudaki monitör sizin aldığınız mı daha mantıklı konudaki miBende aldım bakalım , iyzico ile 1700 TL'ye geldi ilk sipariş kampanyasıyla.
Tekrar stoğa girmiş hocam konudaki monitör sizin aldığınız mı daha mantıklı konudaki miBende aldım bakalım , iyzico ile 1700 TL'ye geldi ilk sipariş kampanyasıyla.
Şayet bana göre benim attığım daha mantıklı. Sayfaları incelersen görürsün özelliklerinden bahsettim.Tekrar stoğa girmiş hocam konudaki monitör sizin aldığınız mı daha mantıklı konudaki mi
link atabilir misin bende 5000 lira gözüküyorİyzico ile 2.860 a geliyor, stok bitmişti yüklenmiş
Alıntıyı görüntüle
Öğrenci indirimi sayfasına girmek gerekiyor öyle iniyor fiyatlink atabilir misin bende 5000 lira gözüküyor
Pardon 32 inç olanına bakıyormuşumÖğrenci indirimi sayfasına girmek gerekiyor öyle iniyor fiyat
32 inch olan da 6.300 lira bir yerde yine hata varPardon 32 inç olanına bakıyormuşum
ya oyle aklimda kalmis direkt 5000 diye yazmisim ahahaha32 inch olan da 6.300 lira bir yerde yine hata var![]()
2800 e bedava oğlu bedava 3. iyzico hesabını açıyorum suanda alacagim bilgilendirme için tesekkurler hocam32 inch olan da 6.300 lira bir yerde yine hata var![]()
evet hocam stokta gözüküyor şuanda2400 TLlık urun duruyor mu?
Ben faydalandım 26 yaşındayım açık öğretimdeyim.Arkadaşlar 30 yaşındayım AÖF okuyorum 4 yıllık. Bu eğitim indiriminden faydalanabilir miyim?
Bende işte dün 2. kez açtım 500 TL'de kötü değil.ya oyle aklimda kalmis direkt 5000 diye yazmisim ahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2800 e bedava oğlu bedava 3. iyzico hesabını açıyorum suanda alacagim bilgilendirme için tesekkurler hocam
bu samsungun öğrenci indirimi olayı iyimiş ya vallaBende işte dün 2. kez açtım 500 TL'de kötü değil.