İnternetim sizce iyi mi?

Türknetin altyapısı yok üstte birine de yazdım olsa niye geçmeyim ama bu da baya hızlı 1080P videolar donmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 diyorlar 3 falan geliyor çok çektim o saçma altyapıdan.
Altyapın yoksa uydunetlere yönel 800 lira bu hız için fuhuş bak tekrar diyorum fahiş değil fuhuş :D

Türknetin altyapısı yok üstte birine de yazdım olsa niye geçmeyim ama bu da baya hızlı 1080P videolar donmuyor.
İstediğin firmadan 100mbps alabilirsin. İllahi o altyapı olmasına gerek yok.
Sen hem fahiş fiyat ödüyorsun hem de hızlı da değil!
Senin indirme hızının 3 katını alman lazım!

Türk Telekom’dan bakınca sadece altyapı var yazıyor ama altyapıyı kuran ekibe sormuştum fiber çektik dediler.
Türk telekom dışında bir firmadan bak Türk Telekom hız belirtmiyor altyapı var diyor onlar biraz sakat

Türk telekom dışında bir firmadan bak Türk Telekom hız belirtmiyor altyapı var diyor onlar biraz sakat
D smarttan baktım böyle diyor
IMG_1521.webp

hocam 24 mbps 1080p video donmadan açıyor diyorsunuz ama açar zaten donmaz sıkıntı o değil 24 mbps max 300 400 tl olur 800 tl olmaz hangi firmadan aldınız acaba ben 100/20 mbps 500 tl ödüüyorum bence taahhüüt yoksa acil iptal edin

hocam 24 mbps 1080p video donmadan açıyor diyorsunuz ama açar zaten donmaz sıkıntı o değil 24 mbps max 300 400 tl olur 800 tl olmaz hangi firmadan aldınız acaba ben 100/20 mbps 500 tl ödüüyorum bence taahhüüt yoksa acil iptal edin
bende 200/30a 600 ödüyorum :D adamın gpon altyapısı var nasıl 35 mbit veriyorlar anlayamıyorum

Geri