❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Beyler iyi güzel de altı üstü bir mouse fazla abartmaya gerek yok, 5-6K bir mouse için çok çılgın rakamlar. Şahsen ortalama 50K maaşım var, ev kiram yok, sigaram alkolüm yok yine de bir mouse a 5K veremiyorum için acıyor. Cidden çok iyi bir maaşınız varsa eyvallah ama asgariye yada biraz üstüne bu cihazlara bulaşmak pek akıl mantık işi değil.

Hele öğrenci yada anne babanın verdiği harçlıkla falan almaya çalışan varsa cidden Allah akıl fikir versin.

Beyler iyi güzel de altı üstü bir mouse fazla abartmaya gerek yok, 5-6K bir mouse için çok çılgın rakamlar. Şahsen ortalama 50K maaşım var, ev kiram yok, sigaram alkolüm yok yine de bir mouse a 5K veremiyorum için acıyor. Cidden çok iyi bir maaşınız varsa eyvallah ama asgariye yada biraz üstüne bu cihazlara bulaşmak pek akıl mantık işi değil.

Hele öğrenci yada anne babanın verdiği harçlıkla falan almaya çalışan varsa cidden Allah akıl fikir versin.
4500 TL 2 taksit ayda 2250 TL de veremiyorsak 2-3 yıl kullanıcağımız ekipmana kafamıza sıkalım

Hastalık hocam bu işler. Şöyle arkana yaslanıp ben bunu niye alıyorum, gerçekten ihtiyacım var mı diye düşünse insan almaktan vazgeçer.
Hastalık konusuna hak veririm, benim alma düşüncem her zaman belli; alacağım şey elimdekinden iyiyse alırım elimdekini satarım.

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz MU BU RAZER MI ?

DA V3pro kullanıyordum. Sırf 8k hz özelliği var diye ajazz aj170pro'ya geçtim, sağı solu gıcırdıyor. 2014'ten beri deathadder modellerini kullanıyorum, Elite modeli hariç bütün modelleri elimden geçti. Fiyatı cazip durduğundan dolayı birazda viper serisine şans vermek istiyorum, umarım perişan etmez.

İnsanların söylediklerini kafaya takmayın o pahalı bu pahalı sanki bu mouse alınca 2 3 yıl kullanılmayacak gibi bu fiyata ikinci elde bile yok amazon garantisi de ayrı bi olay zaten

Cobra prodan iyi midir

2.elde satsam cobrayı 1k fln üstüne eklemem gerekir hrlde

Son düzenleme:
Arladaşlar ürünün beyazı bende mevcut indirimde 5000 tl ye almıştım.5 Aydır kullanıyorum sararma yapmadı fakat doğal olarak elimizin teriyle beraber kir gösterme durumu mevcut.Yapısı ve malzeme kalitesi çok iyi ve çok hafif bir mouse.Siyah olanı tercih ettiğinizde de kiri gösterme durumu yaşanır herzamanki gibi fakat beyaz kadar değil tabii ki.
Ürün 8k dongleyle ve kablosuyla geliyor kutu içeriğinde gripleri de mevcut.
Razer synapse yazılımıyla beraber 1000 2000 4000 8000 gibi hertzlerini seçebiliyoruz.Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
Ürünü günde en az 2.5 saat kullanmaktayım ve ortalama 2 haftada 1 şarj ettiğimi söyleyebilirim batarya performansı gayet yeterli.
Bu fiyata kesinlikle taksit seçeneğiyle alınır ben olsam yine beyazını alırdım.

İnsanların söylediklerini kafaya takmayın o pahalı bu pahalı sanki bu mouse alınca 2 3 yıl kullanılmayacak gibi bu fiyata ikinci elde bile yok amazon garantisi de ayrı bi olay zaten
Düşüncenize katılıyorum hocam lakin kendimden örnek vereyim evet 2k ya ortalama bir kablosuz mouse alacağıma bunu alırdım ama maalesef kartıma taksit yapmadı bir ay içinde 4 5k bir ürüne harcama yapmak bana ağır geliyor şu an maaşım 33k ocaktan sonra 60-65k arası olacak orası ayrı ama maalesef herkesin bütçesi ve hesabı tutmuyor .

Geri