Da V4 pro nun shape si farklı V3 pronun farklı ikisi farklı kulvar da v4 ü da v3 ile karşılaştırılması gerekiyor v3 pro yeni çıkmış güncel bir mouse dav 3 pro ise 2022 yılında çıktıArkadaşlar bu mouse yi alana bi şey demiyorum ama indirimli diye hem Da V3 Pro hem Viper V3 Pro alanlar ? Hepiniz e-sporcu falan mısınız? Eğer öyleyseniz size kötü bir haberim var. Da V4 Pro çıktı, 169 Dolar. Türkiye’ye gelmesi an meselesi… ve piyasadaki tüm mouselardan daha iddialı…
selamlar dostum bende deathadder v3 pro var ama maalesefki 1K dongle ile kullanıyorum çünkü yanında 8k dongle gelmedi şimdi ben bu v3 pro yu alırsam bendeki dav v3 pro yuda arada bir bu dongle a bağlayıp 8k oynayabilir miyim?Bu fiyata bunu almayan çok şey kaybeder arkadaşlar. Ben kullanıyorum 8k dongle ile beraber geliyor ve özellikle fos oyunlarında 8k ya alınca o yumuşaklığı, hareketlerin o inceliğini hissediyorsunuz. 8k ya alınca hiçbir şey olmuyor diyenlere muhtemelen kendi kendine adam vuran mouse bile getirsen maksimum 5 adam vururlar bir oyunda![]()
8k hz benim mouseda da var da hiç almadım çoğu insan pcyi gereksiz yoruyor işte 540hz monitörün olacakta farkı anlıcaksın falan diyorlar alıp deniyim mi 8k hzyeBu fiyata bunu almayan çok şey kaybeder arkadaşlar. Ben kullanıyorum 8k dongle ile beraber geliyor ve özellikle fos oyunlarında 8k ya alınca o yumuşaklığı, hareketlerin o inceliğini hissediyorsunuz. 8k ya alınca hiçbir şey olmuyor diyenlere muhtemelen kendi kendine adam vuran mouse bile getirsen maksimum 5 adam vururlar bir oyunda![]()
Zaten V4 çıkıyor diye V3 ler indirime girdi yoksa bu paralara hiç bir zaman satılmadılar. Yurtdışında bile Viper V3 Pro için 120-125$ diye konular açılıyor yani düşün adamların indirimi 120$. Biz vergi cenneti Türkiye de 110$ a 2 taksit aldık hesabını sen yap artık. Ayrıca DA V4 Pro Türkiye'de ortalama 7K dan satılır, 4500 e aldığın Viper V3 Pro da fersah fersah daha F/P dir emin ol.Arkadaşlar bu mouse yi alana bi şey demiyorum ama indirimli diye hem Da V3 Pro hem Viper V3 Pro alanlar ? Hepiniz e-sporcu falan mısınız? Eğer öyleyseniz size kötü bir haberim var. Da V4 Pro çıktı, 169 Dolar. Türkiye’ye gelmesi an meselesi… ve piyasadaki tüm mouselardan daha iddialı…
İyi demişler en iyi işlemcilerden biri yoksa elinde ve monitörün yüksek hz değilse bir anlamı yok bence de ama bu fiyata bulamam alayım ömürlük olsun dersen al geç8k hz benim mouseda da var da hiç almadım çoğu insan pcyi gereksiz yoruyor işte 540hz monitörün olacakta farkı anlıcaksın falan diyorlar alıp deniyim mi 8k hzye
imzandaki sistem varsa 5 5600x 8k yı destekler ama 144 hz ekran ile onun deneyimini asla alamazsın en aşağı 360 hz ekranın olması gerekiyor8k hz benim mouseda da var da hiç almadım çoğu insan pcyi gereksiz yoruyor işte 540hz monitörün olacakta farkı anlıcaksın falan diyorlar alıp deniyim mi 8k hzye
Nerde dostum çıksın tr ye onuda alayım sıkıntı yok dav3 pro yılda aldım bu viper V3 pro yuda fakat geç olduğu için dav3 pro yu iptal edemiyorum gelsin öyle iptal etcemArkadaşlar bu mouse yi alana bi şey demiyorum ama indirimli diye hem Da V3 Pro hem Viper V3 Pro alanlar ? Hepiniz e-sporcu falan mısınız? Eğer öyleyseniz size kötü bir haberim var. Da V4 Pro çıktı, 169 Dolar. Türkiye’ye gelmesi an meselesi… ve piyasadaki tüm mouselardan daha iddialı…
Nerde hocam sar hemen da V4 ü hemen alayım 5090 nin yanına yakışırDa V4 pro nun shape si farklı V3 pronun farklı ikisi farklı kulvar da v4 ü da v3 ile karşılaştırılması gerekiyor v3 pro yeni çıkmış güncel bir mouse dav 3 pro ise 2022 yılında çıktı
Kullananazsın. Viper ın 8K dongle sadece kendine has, diğer razer mouselar da çalışmaz.selamlar dostum bende deathadder v3 pro var ama maalesefki 1K dongle ile kullanıyorum çünkü yanında 8k dongle gelmedi şimdi ben bu v3 pro yu alırsam bendeki dav v3 pro yuda arada bir bu dongle a bağlayıp 8k oynayabilir miyim?
Eğer böyle olursa mouseyi 2500 TL ye denk getirmiş olucam hemde her iki mousem içinde 8k hz kullanım imkanım olucak.
Viper V3 pro daha iyi ama onuda aldım2 elimle mı kullanayım 2 mouse uDav v3 proyu iptal etme dostum ikiside çok güzel mouse bendede var böyle iptal etmeni önermem bir daha bu fiyatlara bulamazsın çünkü
Kötü oldu bu ya , o zaman sence bunu almama gerek varmı ? Dav v3 pro varkenKullananazsın. Viper ın 8K dongle sadece kendine has, diğer razer mouselar da çalışmaz.
birinin sarjı bitince diğerine geçersin + biri bozulunca diğeri yedekte kalır ona geçersin hemenViper V3 pro daha iyi ama onuda aldım2 elimle mı kullanayım 2 mouse u![]()