Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

İngilizce Q Klavye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dareu EK75 RT var bende de knob cidden bana da iyi oluyor
Ama dün garip bir şey oldu o tuşuna basınca artık çift basmış gibi oluyor ürünü alalı Max 2 hafta oldu hatta 1.5 hafta Max iade etsem mı gaming gen tr ye değişim yaparlar mı acaba yoksa switch mi değiştirsem bilemedim

Siyah da gelmiş stoğa bende beyaz var. Siyah olsa siyah tercih ederdim

Ama dün garip bir şey oldu o tuşuna basınca artık çift basmış gibi oluyor ürünü alalı Max 2 hafta oldu hatta 1.5 hafta Max iade etsem mı gaming gen tr ye değişim yaparlar mı acaba yoksa switch mi değiştirsem bilemedim
Yedek switch geliyorsa değiştir dene bakalım zaten garantiden çıkmaz bişey olmaz.

dur kanka deli yaptın kendini. gelir bi ara boşver :D

klavye önce 2599 du şimdi daha ucuza gelmiş
Evet Özellikle o yüzden sıcak fırsatlara attım 2.elleri şuan 2100 - 2000 arası gidip 3 ay kullanılmış klavyeye o parayı vermeyin hemde yeni renklerle geldi yeşili efsane duruyor.

Akko Mongseek M1 V5-SP-Via kullanıyorum knob çok tatlı oluyor
İngilizce Q Klavye.

Dareu EK75 RT var bende de knob cidden bana da iyi oluyor
Knob ses için mi kullanıyorsunuz sadece yoksa başka işlevi oluyor mu? Benim ses için mouseda makro olduğu için hiç kullanmıyorum, açıp yazılıma da bakmadım knob özelleştirmesi var mı diye :D

Knob ses için mi kullanıyorsunuz sadece yoksa başka işlevi oluyor mu? Benim ses için mouseda makro olduğu için hiç kullanmıyorum, açıp yazılıma da bakmadım knob özelleştirmesi var mı diye :D
Ses için yazılıma bende bakmadım açıkçası 😅🤣

Yanii ben ses aç kapat ve ses yükselt azalt için kullanıyorum da çok elzem değil bide görünüşü çok güzel oluyo.

Kablosuz olarak kullanacaksanız önermem içinden çıkan dongle'ı usb uzatıcıyla klavyenin neredeyse dibine getirmeniz gerekiyor yoksa kopma oluyor. Kasa klavyeden yaklaşık 50cm uzakta o şekilde kopma oluyor belki bendeki klavyede sorun vardır ama klavye gerçekten güzel switch sesleri olsun, ağırlığı malzeme kalitesi olsun.

Aula ile yan yana kullandım mchose daha iyi cabbage toffu daha tok geldi bana
Zaten G75 Pro Mchosenin amiral gemisi klavyesi ve yeni renklerle gelmiş ve daha ucuza gelmiş. Toffu switchde en tok switchi macha latteden daha tok. Ben 2-3 aydır deli gibi bekliyordum 2. el almak istemedim gelmiş kaçıramam valla yeşilini alıcam.

Arkadaşlar selam
Tryhard cs faceit kasıyorum. HyperX Alloy Origins 60 var. Sizce geçmeye değer mi?

Teşekkürler.

Zaten G75 Pro Mchosenin amiral gemisi klavyesi ve yeni renklerle gelmiş ve daha ucuza gelmiş. Toffu switchde en tok switchi macha latteden daha tok. Ben 2-3 aydır deli gibi bekliyordum 2. el almak istemedim gelmiş kaçıramam valla yeşilini alıcam.
Özellikle tofu kaçmaz, enter tuşu sahra topu gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,499
Üyeler
184,318
Son üye
mamy1059
Geri