Merhaba arkadaşlar Oled Monitör(ASUS ROG SWİFT PG27UCDM) Monitör Yanmaması İçin Pixel Temizliği Hariç Ne Yapılmalı ? Masaüstü simgelerini gizliyorum ama alışamadım birde görev çubuğunu gizliyorum ona da alışamadım gizlemezsem bir sorun olur mu ?
Ekran zaman aşımını düşür arka planı siyah yap görev çubuğunu gizlemek yerine uzun süreli afk kalacaksan ekranı kapat ekranın boş olduğunu algılayıp ekranı kapatan Monitör vardı aynı işi Manuel yapacaksınMerhaba arkadaşlar Oled Monitör(ASUS ROG SWİFT PG27UCDM) Monitör Yanmaması İçin Pixel Temizliği Hariç Ne Yapılmalı ? Masaüstü simgelerini gizliyorum ama alışamadım birde görev çubuğunu gizliyorum ona da alışamadım gizlemezsem bir sorun olur mu ?
Piksel kaydirmayi aç.Merhaba arkadaşlar Oled Monitör(ASUS ROG SWİFT PG27UCDM) Monitör Yanmaması İçin Pixel Temizliği Hariç Ne Yapılmalı ? Masaüstü simgelerini gizliyorum ama alışamadım birde görev çubuğunu gizliyorum ona da alışamadım gizlemezsem bir sorun olur mu ?
Parlaklığı %100 de ne kadar kullansak problem olmaz? Diyelim normalde 60da kullanıyoruz. 2 saatlik bi film için 100 alsak sorun olur mu örneğin?Piksel kaydirmayi aç.
Piksel yenileme yap.
Parlaklığı yüzde 70 üstü tutma.
Aynı ekranı fazla açık bırakma.
2 senedir oled monitör kullanıyorum sorun yaşamadım.
Ben 2 gündür %100 kullanıyorum sorun yok, kısa sürede bir şey olmaz. Dell aw2725df qd oled var.Parlaklığı %100 de ne kadar kullansak problem olmaz? Diyelim normalde 60da kullanıyoruz. 2 saatlik bi film için 100 alsak sorun olur mu örneğin?
Bunu bende dedim ama 6 ayda yanma sorunu oluyor diye iddia edenler var. @TouchMeSenpai Bu arkadaş 6 ayda yanar diyor.Piksel kaydirmayi aç.
Piksel yenileme yap.
Asus monitörlerde piksel kaydırma özelliği nasıl açılıyor bilmiyorum piksel yenilemeyi monitör kapandığında otomatik kendisi yapıyor parlaklığı %50 kullanıyorum aynı ekranı fazla açık bırakmicam artık kapatırım monitörü düğmesinden artık vay maşallah inşAllah sorun yaşamam bende ve sende yaşamazsın inşAllah.Piksel kaydirmayi aç.
Piksel yenileme yap.
Ekran zaman aşımını nereden düşürebilirim acaba arka planı siyah yapmazsam sorun olur mu acaba hiç sevmiyorum simsiyah oluyor resmen içimi karartıyorEkran zaman aşımını düşür arka planı siyah yap görev çubuğunu gizlemek yerine uzun süreli afk kalacaksan ekranı kapat ekranın boş olduğunu algılayıp ekranı kapatan Monitör vardı aynı işi Manuel yapacaksın
güç ve uyku ayarlarından siyahda oledler kapanır bence iyi gelecektir ama @Tayfunns daha iyi bilirAsus monitörlerde piksel kaydırma özelliği nasıl açılıyor bilmiyorum piksel yenilemeyi monitör kapandığında otomatik kendisi yapıyor parlaklığı %70 kullanıyorum aynı ekranı fazla açık bırakmicam artık kapatırım monitörü düğmesinden artık vay maşallah inşAllah sorun yaşamam bende ve sende yaşamazsın inşAllah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran zaman aşımını nereden düşürebilirim acaba arka planı siyah yapmazsam sorun olur mu acaba hiç sevmiyorum simsiyah oluyor resmen içimi karartıyoruzun süreli afk kalabiliyorum bazen direk monitörü düğmesinden kapaticam en sağlıklısı.
Teşekkür ederim yardımlarınız için arka planı siyah yaptım şimdi mecburen ya korunsun monitör yıllarca yanmasın da önemli değil görev çubuğunu otomatik gizle yaptım son olarakta masaüstü öğelerini gizledim.güç ve uyku ayarlarından siyahda oledler kapanır bence iyi gelecektir ama @Tayfunns daha iyi bilir
yanma ihtimali olabilir diyorum. olayi carpitmayalim lutfen. lol tarzi bir oyunda surekli sabit can bari vs varken asil siz kesin bir kaniya vararak bilmediginizi ortaya cikariyorsunuzBen 2 gündür %100 kullanıyorum sorun yok, kısa sürede bir şey olmaz. Dell aw2725df qd oled var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu bende dedim ama 6 ayda yanma sorunu oluyor diye iddia edenler var. @TouchMeSenpai Bu arkadaş 6 ayda yanar diyor.![]()
Aynen, kesin yandı şu an. Ben her oyunu lol ve valorant dahil oynuyorum. Bende sorun yok. 1 ay sonra yanmazsa bana 1 tane daha alıcaksın tamam?yanma ihtimali olabilir diyorum. olayi carpitmayalim lutfen. lol tarzi bir oyunda surekli sabit can bari vs varken asil siz kesin bir kaniya vararak bilmediginizi ortaya cikariyorsunuz
hayatsiz bir insan olduguna sasirmadim hic. yazinda belli ediyorsunAynen, kesin yandı şu an. Ben her oyunu lol ve valorant dahil oynuyorum. Bende sorun yok. 1 ay sonra yanmazsa bana 1 tane daha alıcaksın tamam?
Profilinden kimin hayatsız olduğu belli oluyor. Ergenliğe yeni girmiş velet seni.hayatsiz bir insan olduguna sasirmadim hic. yazinda belli ediyorsun