Playstation 4K mı yoksa PC mi?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Oyunları Playstation 4K dan oynasam 4K monitörle güzel kalite verir mi yoksa bilgisayar bağlamamı mı önerirsiniz?

Merhaba, PC deki kaliteyi ve keskinliği herhangi bir konsolun verebileceğine inanmıyorum. PS5'i 4K monitörle bir süre kullandım, PC deki keskinlik yok maalesef...

Oyunları Playstation 4K dan oynasam 4K monitörle güzel kalite verir mi yoksa bilgisayar bağlamamı mı önerirsiniz?
Alacağın pc'ye bağlı.
4k için pro alman lazım.
30 bine toplayacağın PC ile 4k oynayamazsin.

Alacağın pc'ye bağlı.
4k için pro alman lazım.
30 bine toplayacağın PC ile 4k oynayamazsin.
İ3 8300K işlemci RX 6800XT ekran kartlı bir sistem var şuan da satabilirim konsol yeterli olacaksa. Konsol olarak da Playstation 4 var 4K destekli versiyonu demişti aldığım kişi o yüzden bununla 4K oynasam PC ye gerek olur mu diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Televizyon Yoksa Televizyon Fiyatınıda Ekle Sen Oraya :)
M7 var işte, o konuda da yok muydun sen 😀

İ3 8300K işlemci RX 6800XT ekran kartlı bir sistem var şuan da satabilirim konsol yeterli olacaksa. Konsol olarak da Playstation 4 var 4K destekli versiyonu demişti aldığım kişi o yüzden bununla 4K oynasam PC ye gerek olur mu diye düşündüm.

Benim Kendi Açtığım Konudan Önce Aldıysan Bilmemem Normaldir Hocam .

a close up of a statue with a blue light coming out of it 's eyes .

Ps4 ile 4k oynayamazsin.
PS 4 Pro ile de oynayamazsin.
Düz ps5 ile de.

6800xt de 4k kartı değil.
En kötü 5070Tİ kullanmalisin.

Ps4 ile 4k oynayamazsin.
PS 4 Pro ile de oynayamazsin.
Düz ps5 ile de.

6800xt de 4k kartı değil.
En kötü 5070Tİ kullanmalisin.
Yani elimdeki parçalarla en mantıklısı ne olur? 5070Ti ye 40 bin lira verecek durum yok aldığım 4K monitörle göz kanatmadan oyun oynayım yeter. Ya konsolu ya PC yi satacağım bu aralar.

2k dan upsclale ederek oynarsın, çok büyütmeye gerek yok

Yani elimdeki parçalarla en mantıklısı ne olur? 5070Ti ye 40 bin lira verecek durum yok aldığım 4K monitörle göz kanatmadan oyun oynayım yeter. Ya konsolu ya PC yi satacağım bu aralar.
2K Oynasan Neyine Yetmiyor :)

6800xt f/p olarak çok iyi kart.
9060xt geç desem 6800xt'den kötü.
9070xt falan geçebilirsin belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper