360mm sıvı soğutucu öneri

Bı sıvı soğutucu kasama sığarmı üstte Bi arkadaş liquid 3 için radyatör kalın sığmama ihtimali var demişti bu sıvı soğutucu da yaşamam demi o problemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun Bi alt modeli sığarmı ARGB li olan birisi atmış
Hocam arctic kalın muhabbetleri doğru epey üzerinden ölçüleri kontrol edin bence metreyle kendi kasa ebatlarınızıda ölçün

Aciliyetiniz yoksa bu ürün her ay
3750 ile 4k arasina düşüyor. Yanına kuponda oldumu 3.5k kadar düşer.
Taksit imkanı da var
Fiyatı iyi bunu alabilirim indirime girmesine gerek yok sadece kasama sığmama korkusu var

Hocam arctic kalın muhabbetleri doğru epey üzerinden ölçüleri kontrol edin bence metreyle kendi kasa ebatlarınızıda ölçün
Kasanın en üstünden anakarta kadar kaç m olması gerek

Bide sığmadı diyelim aklımda bitfenix cube 2 360mm var nasıldır performans olarak falan pompasında sorun olurmu fanları nasıl

Fiyatı iyi bunu alabilirim indirime girmesine gerek yok sadece kasama sığmama korkusu var

Kasanın en üstünden anakarta kadar kaç m olması gerek

Bide sığmadı diyelim aklımda bitfenix cube 2 360mm var nasıldır performans olarak falan pompasında sorun olurmu fanları nasıl
akvaryum tipli kasana benim tecrübelerime göre, radyatörün fanlarıyla beraber, anakartın vrm sogutma bloğu arasında sıfıra sıfır veya 1cmm pay kalacak şekilde olur gibi geldi

Bı sıvı soğutucu kasama sığarmı üstte Bi arkadaş liquid 3 için radyatör kalın sığmama ihtimali var demişti bu sıvı soğutucu da yaşamam demi o problemi

Bunun Bi alt modeli sığarmı ARGB li olan birisi atmış
Bir sormanız lazım onu hocam chatgpt felan sorup bakacaksınız

Aynı soğutucunun 1. versiyonunu 1 seneden uzun zamandır kullanıyorum, 0 pompa sesi ve mükemmel performansı var. Eğer Arctic kasanıza sığmayacak gibiyse Bitfenix'i tercih edebilirsiniz.

Aynı soğutucunun 1. versiyonunu 1 seneden uzun zamandır kullanıyorum, 0 pompa sesi ve mükemmel performansı var. Eğer Arctic kasanıza sığmayacak gibiyse Bitfenix'i tercih edebilirsiniz.
tamamdır teşekkür ederim

Bir sormanız lazım onu hocam chatgpt felan sorup bakacaksınız
hocam chatgpt kesin doğru cevap verir mi

tamamdır teşekkür ederim

hocam chatgpt kesin doğru cevap verir mi
Yerden felan bakacaksın güvenmiyorsan kasanın radyatör ve fan desteğine bak 80 e yakınsa 75-80 felansa direkt alabilirsin fanla beraber 70mm ye yakın oluyordu galiba sıvı soğutma

akvaryum tipli kasana benim tecrübelerime göre, radyatörün fanlarıyla beraber, anakartın vrm sogutma bloğu arasında sıfıra sıfır veya 1cmm pay kalacak şekilde olur gibi geldi
1cmm olsa bile alıncak risk değil bence haksızmıyım?

Yerden felan bakacaksın güvenmiyorsan kasanın radyatör ve fan desteğine bak 80 e yakınsa 75-80 felansa direkt alabilirsin fanla beraber 70mm ye yakın oluyordu galiba sıvı soğutma

Ekler

• IMG_0151.webp
    IMG_0151.webp
    40.6 KB · Hit: 10
arkadaşlar kasam gamebooster falcon gba750b 750w 360mm destekliyomu bilmiyorum yârdım lazım
işlemcim ryzen 7 7800x3d
bu işlemciyi soğutucak ve kasama uyacak sıvı soğutucu arıyorum
arkadaşlar sıvı soğutucu olarak https://www.itopya.com/bitfenix-cube2-360-siyah-argb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u24583 böyle bi soğutucu buldum kasama uyumlumudur tam bilmiyorum yardım edermisiniz
Arctic Liquid Freezer III 360 bu urunu ben de alacaktim. Fakat sunu bilmen gerekiyor, radyatoru piyasadaki diger aio radyatorlerden biraz daha kalin. 38 mm kalinligi mevcut, arti birde fan kalinligi gelecek hesap et iste.

https://www.akakce.com/islemci-sogu...-360r-v2-sivi-sogutucu-fiyati,1622720179.html

1cmm olsa bile alıncak risk değil bence haksızmıyım?
anakart pasif vmr bloğun üzerinden kasa yukarısında tavana kadar metreyle ölç 63mm (6.5cm civarı) veya yukarısı geliyorsa al

Geri