Turkcell Superonline 100 Mbps Platin İnternet Alınır mı?

AloneDark

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhabalar. Yeni eve taşındım. Evime internet almak istiyorum. Hızlı bir internet istiyorum. Turkcell 100 Mbps Platin internet paketi gördüm. TV+ Aile paketi ile birlikte 209.9 (210) TL tutuyor. Altyapı var mı pek anlamıyorum ama komşular Superonline kullanıyor demekki Superonline altyapısı var. TV paketi olmasını istiyorum. Ev 2+1 tek yaşıyorum ve bilgisayarda yayın açma gibi bir durumum da var. Altyapı sorgulamayı beceremediğim için yapamıyorum. Çünkü her şeyi seçiyorum il, ilçe, mahalle, sokak vs. binayı seçemiyorum bir sürü seçenek var ve anlaşılmıyor hangisi benim sitemdeki benim binam. Kısacası çok karışık olduğu için hangisi benim binam karar veremiyorum orada. Sizce bunu almalı mıyım yoksa daha kaliteli, fiyatı uygun marka öneriniz var mıdır? Siz önerilerinizi belirtirseniz ben arayıp altyapıyı sorgulayabilirim.

20200406_143958.webp

türknet öneririm

Bence gayet güzel. 100 Mbps çok güzel bir değer. Yayın yapmaya da fazlasıyla yeterlidir.

Türknet daha uygun ve daha iyi 75 tlden başlıyor

Arkadaşlar 100 mbit in yayına yeterli olacağını söylemişler ama bilmedikleri sey , yayın download hızı ile değil upload hızı ile alakalıdır. Yani burada söylenilen 100 megabit internet download hızı dır. Ve söylenen fiyat çok yüksek. Bunun yerine 75 tl yi Turknet e ver 35 mbit al istersen 10 tl daha fazla ver oturduğun yer ne kadar destekliyorsa onu veriyorlar 100 se 100 75 se 75 . Şahsen ben sokağımda 75 destekledigi için 75 mbit aliyorum ama dedigim gibi bu rakamlar download sana upload önemli

Altyapı Varsa Türknet'e Bakın Derim. Bu Fiyata Bu Upload Hızı Orantısız.

Kontrol ettim ve Superonline, Türknet ve Kablonet altyapısı olmadığını farkettim. Netspeed altyapısını nasıl sorgulayabilirim?

Evim Millenicom 100 mpbs Türk Telekom altyapısını destekliyor. Sizce Millenicom 100 mbps internet alayım mı? İhtiyaçlarımı karşılayabilir mi? Fiyatı 100 TL.

Ben Süperonlineden Memnunum ve 2 yıl oldu kullanalı Altyapın sağlam ise hiçbir sıkıntı olmaz.

Merhabalar. Yeni eve taşındım. Evime internet almak istiyorum. Hızlı bir internet istiyorum. Turkcell 100 Mbps Platin internet paketi gördüm. TV+ Aile paketi ile birlikte 209.9 (210) TL tutuyor. Altyapı var mı pek anlamıyorum ama komşular Superonline kullanıyor demekki Superonline altyapısı var. TV paketi olmasını istiyorum. Ev 2+1 tek yaşıyorum ve bilgisayarda yayın açma gibi bir durumum da var. Altyapı sorgulamayı beceremediğim için yapamıyorum. Çünkü her şeyi seçiyorum il, ilçe, mahalle, sokak vs. binayı seçemiyorum bir sürü seçenek var ve anlaşılmıyor hangisi benim sitemdeki benim binam. Kısacası çok karışık olduğu için hangisi benim binam karar veremiyorum orada. Sizce bunu almalı mıyım yoksa daha kaliteli, fiyatı uygun marka öneriniz var mıdır? Siz önerilerinizi belirtirseniz ben arayıp altyapıyı sorgulayabilirim.

Alıntıyı görüntüle
Binanızın bodrum katından turkcell superonline logolu bir kutu var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri