100 k toplama sistem tavsiyesi

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
64
100 k ya sistem toplamak istiyorum ancak satın aldığım zaman parça montajını yapıcak yerlerden toplarsanız sevinirim ekran kartı ayrı geliyor her türlü biliyorum

İş amaçlı mı kullanıcaksın, oyun amaçlı mı, karışık mı? Hangi çözünürlükte oynayacaksın 1080p mi 1440p mi 4k mı? Beyaz sistem mi siyah mı? Görsel/akvaryum/RGB önemli mi?

İş amaçlı mı kullanıcaksın, oyun amaçlı mı, karışık mı? Hangi çözünürlükte oynayacaksın 1080p mi 1440p mi 4k mı? Beyaz sistem mi siyah mı? Görsel/akvaryum/RGB önemli mi?
Oyun için 2-4 k için siyah olabilir rgb önemli akvaryum olursa iyi olur nvidia ekran kartı amd işlemci tercihim

Oyun için 2-4 k için siyah olabilir rgb önemli akvaryum olursa iyi olur nvidia ekran kartı amd işlemci tercihim
Tek tek toplansa daha uıyguna gelir ama montajlı istediğin için
Şu olabilir, yaptığım özelleştirmelerle 100 bin TL oluyor. Attığım link açılınca biraz aşşağı kaydırıp özelleştirmelere bakabilirsin.
7800x3d işlemci
Gainward RTX 5080
32gb 6000/30 RGB ram
Asus Tuf B650M-E wifi anakart
2TB SSD Kioxia Exceria G3 Plus
Akvaryum kasa ve asus 850w güç kaynağı
MSI A13 360mm sıvı soğutucu

İsteğe bağlı 9800x3d ve 5070ti lı bir sistem de toplanabilir.

Cuma akşamları saat 10 da indirimli sistemler oluyor daha fiyat avantajlı bir şey gelebilir orada

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Tek tek toplansa daha uıyguna gelir ama montajlı istediğin için
Şu olabilir, yaptığım özelleştirmelerle 100 bin TL oluyor. Attığım link açılınca biraz aşşağı kaydırıp özelleştirmelere bakabilirsin.
7800x3d işlemci
Gainward RTX 5080
32gb 6000/30 RGB ram
Asus Tuf B650M-E wifi anakart
2TB SSD Kioxia Exceria G3 Plus
Akvaryum kasa ve asus 850w güç kaynağı
MSI A13 360mm sıvı soğutucu

İsteğe bağlı 9800x3d ve 5070ti lı bir sistem de toplanabilir.

Cuma akşamları saat 10 da indirimli sistemler oluyor daha fiyat avantajlı bir şey gelebilir orada
Allah aşkına 100klik pcde bile gidip olabilecek en ucuz mini atx anakart koymayin be arkadaşım ya 🤣

Allah aşkına 100klik pcde bile gidip olabilecek en ucuz mini atx anakart koymayin be arkadaşım ya 🤣
Anakartin M.ATX olması performansı mı etkiliyor süper zeka arkadaşım? Fazına, VRM soğutucusuna ve doluluğuna bak sen. Boş yapmaya bayılıyosunuz şurda.
Ayrtıca Asus Tuf b650-e wifi mi en ucuz anakart? 7800x3d alıyor uçak motoru takmayacak anakarta, gayet yeter de artar bile.

bilmediğim için soruyorum anakart micro atx değil mi mini daha küçük olan modeller sanki

bilmediğim için soruyorum anakart micro atx değil mi mini daha küçük olan modeller sanki
evet mini-ITX o. arkadaş daha onu bilmiyor konuşuyor işte bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de 7000 tl miymis bunun fiyati 😂😂😂 işte bu olayi dahada komik yaptı. bravo başka anakart bulamamis arkadas bunu koymuş
çok doğru diyorsunuz bu olmazsa çöp dimi pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri