drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,204
Scyrox V8 de var viper V3 pro dan önce onu kullanıyordumYaşamazsın o zaman aynı sayılır ölçüler
Scyrox V8 de var viper V3 pro dan önce onu kullanıyordumYaşamazsın o zaman aynı sayılır ölçüler
O çok başka mouse claw için çok iyi ama bana küçük geliyor el büyük oluncaScyrox V8 de var viper V3 pro dan önce onu kullanıyordum
Scyroxdan önce aj159 pro ondan önce gladius3 aimpoint baya onu kullandım ondan önce razer basilisk x kablosuz ondan önce HP omen vector ondan önce logitech g300s ondan önce ise rampage falan ondan önce ise laptop ufak mouseları falan kullanıyordumYaşamazsın o zaman aynı sayılır ölçüler
Valoda özellikle oynarken arada mouse u havaya kaldırıyorum ckcncbxbxb scyrox V8 de ufak diye mi hafif diye mi anlam veremedimO çok başka mouse claw için çok iyi ama bana küçük geliyor el büyük olunca
Unlost Uzay vuruşu deniyorum herhaldeScyroxdan önce aj159 pro ondan önce gladius3 aimpoint baya onu kullandım ondan önce razer basilisk x kablosuz ondan önce HP omen vector ondan önce logitech g300s ondan önce ise rampage falan ondan önce ise laptop ufak mouseları falan kullanıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valoda özellikle oynarken arada mouse u havaya kaldırıyorum ckcncbxbxb scyrox V8 de ufak diye mi hafif diye mi anlam veremedim![]()
hocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya
5k fiyatı var almaya değer mihocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya
2024 ekimden beri kullanıyorum beyler, sorusu olan, merak ettiği olana uzun uzun açıklayabilirim.
Burada ki eğimi kast ediyorsanız. O hepsinde var diye biliyorum bennormal olan versiyonunu 2 ay önce hepsiburadadan hepsiburada satıcısindan 4300 TL'ye 3 taksitle aldım, memnunum. Bundan önce aj 159 pro kullanıyordum 740 TL'ye temudan almıştım süperlight 2 ilk geldiği zaman iade etmeyi düşünüyordum çünkü aj159 pro ile aralarında oyun hissiyatı olarak hiç fark olmadığını hissettim ve elim de aj 159 proya alıştığı için süperlight 2 büyük geldi ama ucuza aldığım için iadeden vazgeçtim. süperlight 2de 2 hafta önce de serçe parmağın denk geldiği yerde malzemenin yerine tam oturmadığını hissettim biraz bastırınca tık tık ses geliyor, büyük ihtimal ithalatçıya gönderip değişim talebinde bulunacağım çünkü 6 ay içerisinde üründe herhangi bir hata varsa ilk gün varmış gibi kabul edilir ve değişim iade talebinde bulunabiliriz, bende bu hakkımı kullanıp değişim talebinde bulunacağım sorun yaşarsam eğer thhye başvuruda bulunacağım.
QC sorunlarından bahsediyorlar biraz anlatabilir misiniz genel olarak.hocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya
2024 ekimden beri kullanıyorum beyler, sorusu olan, merak ettiği olana uzun uzun açıklayabilirim.
Recep İvedik mi kullanmış hocam bu mouse’u bu nedironca mouse kullandım pahalı modellerde hep bir kusur var bıktık.
el büyük diye büyük mouse kovalıyorum yine de logitech almam o paraya yazık
lamzu x maya var scrool problemi bugun garantiye göndericem.
geçen gün biri logitech atmış 6 ayda sarardı diyor mouse bile çiğeri sönmüş sıgaradan
6 aylıkmış bu![]()
![]()
Alıntıyı görüntüle
Hayır hocam, bendeki malzeme yerine tam oturmamış tık tık ediyor.Burada ki eğimi kast ediyorsanız. O hepsinde var diye biliyorum ben
6dan aldım ekimde fazlasıyla değer keşke pembe rengi olsa ama5k fiyatı var almaya değer mi
qc sorunu nedir hocamQC sorunlarından bahsediyorlar biraz anlatabilir misiniz genel olarak.
Recep İvedik mi kullanmış hocam bu mouse’u bu nedir
Varsa alternatif ergo şekilli deliksiz ve hafif bir mouse öneriniz buyrun ona da bakalım.
Şuan n11 de tam 5k şeytan dürtüyor g102 kullanıyorum kablolu çap atlarmıyım6dan aldım ekimde fazlasıyla değer keşke pembe rengi olsa amaninjutsu sora vs gibi modellere kıyasla malzeme kalitesi olarak çok üst düzey kalıyor.