🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Yaşamazsın o zaman aynı sayılır ölçüler
Scyroxdan önce aj159 pro ondan önce gladius3 aimpoint baya onu kullandım ondan önce razer basilisk x kablosuz ondan önce HP omen vector ondan önce logitech g300s ondan önce ise rampage falan ondan önce ise laptop ufak mouseları falan kullanıyordum 😅🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O çok başka mouse claw için çok iyi ama bana küçük geliyor el büyük olunca
Valoda özellikle oynarken arada mouse u havaya kaldırıyorum ckcncbxbxb scyrox V8 de ufak diye mi hafif diye mi anlam veremedim 😅🤣

Scyroxdan önce aj159 pro ondan önce gladius3 aimpoint baya onu kullandım ondan önce razer basilisk x kablosuz ondan önce HP omen vector ondan önce logitech g300s ondan önce ise rampage falan ondan önce ise laptop ufak mouseları falan kullanıyordum 😅🤣

Valoda özellikle oynarken arada mouse u havaya kaldırıyorum ckcncbxbxb scyrox V8 de ufak diye mi hafif diye mi anlam veremedim 😅🤣
Unlost Uzay vuruşu deniyorum herhalde 🤣🤣🤣🤣

Attan inip eşek bile değil köpeğe binmek istiyorsan geçilir hocam doğru tercih.

Alıntıyı görüntüle
hocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya :D

2024 ekimden beri kullanıyorum beyler, sorusu olan, merak ettiği olana uzun uzun açıklayabilirim.

hocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya :D

2024 ekimden beri kullanıyorum beyler, sorusu olan, merak ettiği olana uzun uzun açıklayabilirim.
5k fiyatı var almaya değer mi

superlight 2 normal hali hem gıcırdıyor hem clickleri çok fena sesli ben iade etmiştim

normal olan versiyonunu 2 ay önce hepsiburadadan hepsiburada satıcısindan 4300 TL'ye 3 taksitle aldım, memnunum. Bundan önce aj 159 pro kullanıyordum 740 TL'ye temudan almıştım süperlight 2 ilk geldiği zaman iade etmeyi düşünüyordum çünkü aj159 pro ile aralarında oyun hissiyatı olarak hiç fark olmadığını hissettim ve elim de aj 159 proya alıştığı için süperlight 2 büyük geldi ama ucuza aldığım için iadeden vazgeçtim. süperlight 2de 2 hafta önce de serçe parmağın denk geldiği yerde malzemenin yerine tam oturmadığını hissettim biraz bastırınca tık tık ses geliyor, büyük ihtimal ithalatçıya gönderip değişim talebinde bulunacağım çünkü 6 ay içerisinde üründe herhangi bir hata varsa ilk gün varmış gibi kabul edilir ve değişim iade talebinde bulunabiliriz, bende bu hakkımı kullanıp değişim talebinde bulunacağım sorun yaşarsam eğer thhye başvuruda bulunacağım.
Burada ki eğimi kast ediyorsanız. O hepsinde var diye biliyorum ben

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 52
onca mouse kullandım pahalı modellerde hep bir kusur var bıktık.
el büyük diye büyük mouse kovalıyorum yine de logitech almam o paraya yazık :D
lamzu x maya var scrool problemi bugun garantiye göndericem.
geçen gün biri logitech atmış 6 ayda sarardı diyor mouse bile çiğeri sönmüş sıgaradan :D
6 aylıkmış bu :D :D :D
1753164910398.webp

QC sorunlarından bahsediyorlar biraz anlatabilir misiniz genel olarak.
onca mouse kullandım pahalı modellerde hep bir kusur var bıktık.
el büyük diye büyük mouse kovalıyorum yine de logitech almam o paraya yazık :D
lamzu x maya var scrool problemi bugun garantiye göndericem.
geçen gün biri logitech atmış 6 ayda sarardı diyor mouse bile çiğeri sönmüş sıgaradan :D
6 aylıkmış bu :D :D :D
Alıntıyı görüntüle
Recep İvedik mi kullanmış hocam bu mouse’u bu nedir 😆
Varsa alternatif ergo şekilli deliksiz ve hafif bir mouse öneriniz buyrun ona da bakalım.

5k fiyatı var almaya değer mi
6dan aldım ekimde fazlasıyla değer keşke pembe rengi olsa ama :D ninjutsu sora vs gibi modellere kıyasla malzeme kalitesi olarak çok üst düzey kalıyor.

QC sorunlarından bahsediyorlar biraz anlatabilir misiniz genel olarak.

Recep İvedik mi kullanmış hocam bu mouse’u bu nedir 😆
Varsa alternatif ergo şekilli deliksiz ve hafif bir mouse öneriniz buyrun ona da bakalım.
qc sorunu nedir hocam

6dan aldım ekimde fazlasıyla değer keşke pembe rengi olsa ama :D ninjutsu sora vs gibi modellere kıyasla malzeme kalitesi olarak çok üst düzey kalıyor.
Şuan n11 de tam 5k şeytan dürtüyor g102 kullanıyorum kablolu çap atlarmıyım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,370
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri