LOL ANİ MS ÇIKMASI

ADXD2000

80+
Reaksiyon skoru
89
MERHABALAR, LOL DE ANİDEN MS ARTMASI VE BUNUN BAŞKA BİR OYUNDA OLMAMASI ÇOK ÜZÜYOR. BİR TÜRLÜ GÜZEL LOL KEYFİ ÇIKARTAMIYORUM YARDIM EDİN

BU ARADA MS YÜKSELİP AZALDIKTAN BİR SÜRE SONRA OYUNUN ORTASINDA KAPANIYOR YARDIM EDEBİLECEK VARMI??

internette sorun vardır kankam

İnternetinin markası ne ? Bende de var aynı sorun TR serverleriyle ya da internetle alakalı olabilir.

Onarım yapabilirsin -oyun içinden yapılıyor- veya oyunu tamamen silip yüklemeyi dene , ben böyle üstesinden gelmiştim.
İyi eğlenceler!..

Onarım yapabilirsin -oyun içinden yapılıyor- veya oyunu tamamen silip yüklemeyi dene , ben böyle üstesinden gelmiştim.
İyi eğlenceler!..
KANKA BUNU KAÇ KERE YAPTIĞIMI TAHMİN EDEMEZSİN ANAKARTI FALANDA DEĞİŞTİRDİM DURUM AYNI.

• Beğen
Reaksiyonlar: YTSK
internette sorun vardır kankam
YOK KNK İNTİDE DEĞİŞTİRDİM VODAFONE DEN TÜRK TELEKOMA DEĞİŞTİM RİOTA MESAJ YAZDIM HEXTEC PROGRAMLA TARA GÖNDER DOSYAYI DEDİ GÖNDERDİM İŞLEMCİDE SORUN BULDU DEĞİŞTİRDİM İŞLEMCİYİ YİNE AYNI.

KANKA BUNU KAÇ KERE YAPTIĞIMI TAHMİN EDEMEZSİN ANAKARTI FALANDA DEĞİŞTİRDİM DURUM AYNI.

Güzel bir PC formatı at İnternete kablosuz bağlanıyorsun galiba sorun bundan kaynaklı. Annemin kablo takıntısı olduğu için bana da kablosuz usb almıştı oynlarda internette çıldırdığımı görünce kablo taktırdılar :D

Geri