LOL ANİ MS ÇIKMASI

Ram kaç gb ? ve tek slot mu çift slot mu ? sistem özelliklerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olur herkes

modem i degistire bilirsin ya da lol u sil yukle

Güzel bir PC formatı at İnternete kablosuz bağlanıyorsun galiba sorun bundan kaynaklı. Annemin kablo takıntısı olduğu için bana da kablosuz usb almıştı oynlarda internette çıldırdığımı görünce kablo taktırdılar :D
DOSTUM KABLOLU MASAÜSTÜ TÜRK TELEKOM İNTERNET HIZI 34 MBS HIZINDAAN KAÇ KERE FORMAT ATTIM KAÇ PARÇAYI DEĞİŞTİRDİM YİNE AYNI TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Öncelikle İnternetin de mi kopma oluyor yoksa sadece oyunda mı oluyor onu belirlemek gerek. Oyunda oluyor ise internet sağlayıcı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

kankam bende lol oynuyorum lol bazen sorun yapıyor lolun acılmaması internet sorunu oluyor silip yuklemeyi dene

Öncelikle İnternetin de mi kopma oluyor yoksa sadece oyunda mı oluyor onu belirlemek gerek. Oyunda oluyor ise internet sağlayıcı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
OYUNDA YALNIZCA KOPMA OLUŞUYOR WİN 8 FPRMATI ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN.

EVET WİN 7 PRO WİN 8 Mİ YAPMAM GEREKİYOR ACABA?

Yok hayır, Oyun için ram yetmez derdim ama lol için yeterli. Speedtest yaptınız mı? Ping hız değerleriniz nasıl ?

Geri