Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 430
Arkadaşlar pandemiden dolayı çok kilo aldım eminimki baskalarida kilo aldı en hızlı nasi eritebiliriz
Mantıklı denerim ;Dhızlı kilo vermek için hızlı koşabilirsin
günde 2.5-3L su iç günlük 7 km yürümüş kadar kalori yakarsınArkadaşlar pandemiden dolayı çok kilo aldım eminimki baskalarida kilo aldı en hızlı nasi eritebiliriz
bir anda içme gün içinde tüketgünde 2.5-3L su iç günlük 7 km yürümüş kadar kalori yakarsın
su içmek kalori yaktırmaz su içmek vücutta var olan suyu atmanda yardımcı olur egzersizle birlikte tabi bu da senin hacmen ve kilo olarak küçülmene sebep olur su içebilirsin 2.5 3 L içmelisin de HERKES İÇMELİ!günde 2.5-3L su iç günlük 7 km yürümüş kadar kalori yakarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir anda içme gün içinde tüket
yavaş yavaş
Geldim kral
su içmek kalori yaktırıyor4 yıldır fitness sporcusuyum. Kilo verebilmen için günlük alman gereken kalorinin altın da kalori alıp kalori açığı oluşturman gerekir. Bunun için daha az yemek değil kalorisi daha az besinler tüketmen gerekir. Karbonhidrat ve yağı azaltman proteini yeteri kadar elinden geldiğince tüketmen lazım. Bu şekilde yaktığından az kalori alabilirsin bunu desteklemek için de yürüyüş yapıp koşu yapıp fazla kalori yakmayı sağlayabilirsin. Yok akşam olduğunda yemek yeme yok bilmem ne bunlar boş şeyler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
su içmek kalori yaktırmaz su içmek vücutta var olan suyu atmanda yardımcı olur egzersizle birlikte tabi bu da senin hacmen ve kilo olarak küçülmene sebep olur su içebilirsin 2.5 3 L içmelisin de HERKES İÇMELİ!
Su içmek kilo verecek kadar kalori yaktırmaz eve kalori tükettirir ama oturduğun yerden o zaman su içelim zayıflayalım o işler öyle değil.Yemek yemek de su içmek de bir iş olarak nitelendirirsek vücutta bunu yapmak için enerjiye ihtiyaç var enerjiyi de kalori olarak nitelendirirsek doğru ama o senin düşündüğün gibi olsa dünya da obezite denen bişey olmaz insanlar boşuna emek verip spor yapmıyor!su içmek kalori yaktırıyor
vücut devir daim yapıyor kan akışı hızlanıyor
Yemeği normal ye ama ekmek YEME!Arkadaşlar pandemiden dolayı çok kilo aldım eminimki baskalarida kilo aldı en hızlı nasi eritebiliriz