Amd karta Cs2 grafik ayarı

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar 9060xt 8gb ekran karti ryzen 5 5600 islemci var cs2 grafik ayarlarım en iyi nasil olmali nereden öğrenebilirim

hepsini düşürün hocam cs'de grafik ayarı önemli değil

Arkadaşlar 9060xt 8gb ekran karti ryzen 5 5600 islemci var cs2 grafik ayarlarım en iyi nasil olmali nereden öğrenebilirim
mantıklı olan en düşük ayarlar fakat gölgelendirme adamı görmene yardımcı olabilir en azından orta ayarda açık kalmalı kenar yumuşatmalarda tercihe bağlı kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun

mantıklı olan en düşük ayarlar fakat gölgelendirme adamı görmene yardımcı olabilir en azından orta ayarda açık kalmalı kenar yumuşatmalarda tercihe bağlı kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun
Hocam benim islemciden dolayi darbogaz yeme ihtimali vardi da o yüzden grafikleri fullesem mi diye düşünüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsini düşürün hocam cs'de grafik ayarı önemli değil
Hocam darbogaz yeme ihtinali var da o yuzden frafikleri fullesem mi diye dusunuyordum da golge ve kenar yumusatma hariç butun ayarlar mı düşüğe çekilmeli

Hocam benim islemciden dolayi darbogaz yeme ihtimali vardi da o yüzden grafikleri fullesem mi diye düşünüyordum
darboğaz öyle anlatıldığı gibi bir sorun teşkil etmiyor. bende ekran kartımı darboğaza sokuyorum daha yüksek fps almak için bir zararı yok sadece ekran kartı kendini çok kullanmaz hikayeli oyunlarda yine fullersin grafikleri

Hocam darbogaz yeme ihtinali var da o yuzden frafikleri fullesem mi diye dusunuyordum da golge ve kenar yumusatma hariç butun ayarlar mı düşüğe çekilmeli
aslında nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalı görsel efektler dikkati dağıttığı için grafikler düşürülür benim o söylediklerim oynayışa etki edebilecek ayarlar yine en iyi ayarı kendiniz oynayarak bulursunuz.

cs2 artık ekran kartı gerektiren bir oyun

Geri