Rx 9060 Xt 16gb ekran kartının f/p'lığı bitti mi?

Sunless

80+
Reaksiyon skoru
1
Fiyatlarını kontrol ederken şok oldum, daha 2 3 hafta önce 17k sularında gezen ekran kartı 19'a merdiven dayamış. Ne diyorsunuz hala f/p midir? Daha ucuza daha iyi alternatifler (rx 7000 serisi vs) var mıdır? Son dönemki zamlardan dolayı sisteme bütçem yetmeyebilir de neye yönelsem diye düşünüyorum.

Vatanbilgisayar saolsun son günlerde güzel indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim.

Vatanbilgisayar saolsun son günlerde güzel indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim.
Vatanın indirimlerinden haberdarım da yaklaşık 2-3 ay sonra sistem dizebileceğim o yüzden ben o treni kaçırdım gibi. Aslında Black Friday zamanı nasıl olur, indirim vs tutturulur mu ki?

Vatanın indirimlerinden haberdarım da yaklaşık 2-3 ay sonra sistem dizebileceğim o yüzden ben o treni kaçırdım gibi. Aslında Black Friday zamanı nasıl olur, indirim vs tutturulur mu ki?
2-3 ay sonra dizeceksen şuan hiç düşünme derim kafayı yersin.

Memlekette dünden bugüne fiyatlar değişiyorken 2-3 ay sonrasını kimse kestiremez. :D

Birde şuan stok olmayabilir Sapphire de. O zamana kadar stok gelir Sapphire çekersin.

2-3 aya dizeceksen şuan konuşmanın manası yok ki. Her an her şey değişiyor. Toplayacağın zaman konu açarsın yorum yapılır, daha mantıklı olur senin için.

2-3 ay sonra dizeceksen şuan hiç düşünme derim kafayı yersin.
Haklısın gibi
Memlekette dünden bugüne fiyatlar değişiyorken 2-3 ay sonrasını kimse kestiremez. :D
Malesef :(
Birde şuan stok olmayabilir Sapphire de. O zamana kadar stok gelir Sapphire çekersin.
En ucuzdan saphire satıyordu galiba ama piyasayı takip eder gibime geliyor saphire. Benim daha çok merak ettiğim hazır sistemlere stok gelir mi 2 3 aya, birkaç tane mantıklı hazır sistem vardı ince hesapta vs.

Haklısın gibi

Malesef :(

En ucuzdan saphire satıyordu galiba ama piyasayı takip eder gibime geliyor saphire. Benim daha çok merak ettiğim hazır sistemlere stok gelir mi 2 3 aya, birkaç tane mantıklı hazır sistem vardı ince hesapta vs.
Hep hazır sistem olur ki. Yeni seri kart çıkana kadar mecbur bunları kullanacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,899
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri