Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 743
memnunmusub almayı düşünüyorum mik fln nasıl dungle ile kullanırımH7 aldım 2 hafta oldu BT gg oldu
memnunmusub almayı düşünüyorum mik fln nasıl dungle ile kullanırımH7 aldım 2 hafta oldu BT gg oldu
H2002D almıştım, mikrofonu ile çoklayıcısı bozuktu. kulaklık o fiyatın en iyisi ama sorunlu işte. iade edinBildiğin driverını yükledim bir daha da Bluetooth çalışmadı hiç bir cihazda
GC936A geçen hafta 4500 liraya inmişti. "girer mi" gibi soruları bilemeyiz. tamamen rastgele. illa 1 kulaklık, fare, klavye gelecek; bundan eminimBu koltuklar indirime girerse taksitle alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
hocam mikrofon nasıl memnun musunuz ? Ben de almayı düşünüyorumBen Bunları Almıştım .
Hiç Kullanmadım Ama İncelemeleri İyi .hocam mikrofon nasıl memnun musunuz ? Ben de almayı düşünüyorum
600 liraya değmez ama 300 liraya alınır. mikrofonu oyun ve konuşmalar için yeterli. içerik, video için ben kullanmazdım çünkü iyi değil.hocam mikrofon nasıl memnun musunuz ? Ben de almayı düşünüyorum
Hafif ses güzel ama kablosuz olayı sıkıntımemnunmusub almayı düşünüyorum mik fln nasıl dungle ile kullanırım
dongle sorun yaratmıyorsa sorub yokHafif ses güzel ama kablosuz olayı sıkıntı
Babacığım senin dıngıl dongul dediğin ne kablosuz çalışmıyor Bluetooth çalışmıyor cihaz taklaya geldidongle sorun yaratmıyorsa sorub yok
bilmiyoruzkulak içi kulaklık veya hoparlör var mı
evetbu havıtın kendı sıtesınde ındırım dımı dostlar?
tamamdır tesekkurler