❌İndirim Bitti! 4.299 TL Razer Viper V3 Pro Mouse

Uygunsuz davranış
Kardeşin değilim birader, kaba etinden olay uydurmayı bıraksan senin için iyi olur. Satın aldım bu fiyata zaten.

Cümle kurmayı bile becerememişsin engellisin anlaşılan. Annene anlat bu şakanı
Yazık kafana birader

Alabilen alsın beyler güzel mouse fps için ideal bir tane daha alsam mı acaba yedek olsun diye düşünmüyor değilim 8k ya alınca çok hızlı bitiyor şarjı

Alabilen alsın beyler güzel mouse fps için ideal bir tane daha alsam mı acaba yedek olsun diye düşünmüyor değilim 8k ya alınca çok hızlı bitiyor şarjı
Evet 8k'da gerçekten şarjı su gibi gidiyor. Gündelik kullanımda 1k'ya düşürüp hassasiyeti 1200'e ayarlıyorum, oyuna gireceğim zaman 8k'ya alıp hassasiyeti 1600'e çıkarıyorum. Keşke altındaki dpi tuşuna basınca profiller arası geçiş / hertzler arası geçiş özelliği de olsaymış dedirtiyor.

Evet 8k'da gerçekten şarjı su gibi gidiyor. Gündelik kullanımda 1k'ya düşürüp hassasiyeti 1200'e ayarlıyorum, oyuna gireceğim zaman 8k'ya alıp hassasiyeti 1600'e çıkarıyorum. Keşke altındaki dpi tuşuna basınca profiller arası geçiş / hertzler arası geçiş özelliği de olsaymış dedirtiyor.
Bununla uğraşmana gerek yok uygulamasını indir oyuna girince otomatikmen 4000 yada 8000hz alıyor sonra masaüstüne dönünce 1000 hz şeklinde ayarlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bununla uğraşmana gerek yok uygulamasını indir oyuna girince otomatikmen 4000 yada 8000hz alıyor sonra masaüstüne dönünce 1000 hz şeklinde ayarlıyor
Uygulama içinde bir ayar hz ayarı yapılan yerde var ordan yapıyorsun

Var zaten. O alttaki beyaz tuş dpi değiştiriyor. Bir profile 1200 dpı ayarla ve oyundan çıkınca o profile geç. Diğer profile de 1600 dpı ayarla. Ayrıca hz ayarları kısmından oyun içi hz 4000 yap, üstteki normal hz değerini de 500 ya da 1000 yap. Sorun çözülür.

İndirimli fiyat hızla bitmişse fiyatına değip değmediğini anlayacak kadar kapasiten , kafanın basması lazım. Arkadaşlar da bu kapasiteye sahip olduğunu varsayarak öyle cevap vermişler sana ancak senin gibilere direkt bu şekilde höd höd diye cevap vereceksin ağzının ortasına armut diye. Gelip biz uğraşıyoruz çocuklarıyla sonra
Seni kim zorbaladı? Senin gibi ... çocuğuyla muhatap mı olacak buradakiler? Geldiğin deliğe geri dön. İnsan gibi yaşayamıyorsan bari insanlara bulaşma. Git kendi küçük dünyanda sürün. Ruh hastası.

200 tl ucuza satılıyor diye iade edecek ve amazonun iade politikasını bitirecek bu insanlarda hiç akıl yok
Ben etik bulmadığım içim iade etmedim ama burada politika hatası Amazon'da. İnsanları buna teşvik ediyor. Müşteri hizmetleri bile ikinci el olmasını önemsemeyip yeni bir tane almanızı istiyor. Bu sadece bu üründe değil. Bu ay kampanya dönemi dahil aldığım 10 üründe yaklaşık 2000-2500 TL fiyat farkı oluşmuş. Üstelik kampanya döneminde şuandan daha fazla fiyata denk gelenler bile olmuş. Hepsiburada bunu yapmıyor. Direkt aradaki farkı siz ürünü teslim aldıktan 15 gün sonra( Cayma hakkınız bittiğinde) hepsipay olarak iade ediyor. Siz insanlara fırsat verirseniz yapar. Adam iç çamaşırını kullanıp iade etmiş. Amazonda bana bunu göndermiş. Daha neler neler. Amazonun Türkiye pazarına özel politika ve stratejilerini değiştirmesi gerekiyor. Bunları suistimal edecek maalesef çok insanımız var.

Uygulama içinde bir ayar hz ayarı yapılan yerde var ordan yapıyorsun
Var zaten. O alttaki beyaz tuş dpi değiştiriyor. Bir profile 1200 dpı ayarla ve oyundan çıkınca o profile geç. Diğer profile de 1600 dpı ayarla. Ayrıca hz ayarları kısmından oyun içi hz 4000 yap, üstteki normal hz değerini de 500 ya da 1000 yap. Sorun çözülür.
Varmış ayarı, sizin mesajlarınızla fark ettim. Tam ekran modunda 8k, normal kullanımda 500hz olacak şekilde ayarladım şimdi, teşekkür ederim.

Varmış ayarı, sizin mesajlarınızla fark ettim. Tam ekran modunda 8k, normal kullanımda 500hz olacak şekilde ayarladım şimdi, teşekkür ederim.
Hocam ben 8k yapamıyorum. İşlemcim 12400f ve ekranım 165 hz. yaptığım araştırmalarda bu sistemde 8k yı fark edemeyeceğim yazıyor. Boşuna şarjı hızlı tükenmesin 4000 hz devam 😆

Seni kim zorbaladı? Senin gibi ... çocuğuyla muhatap mı olacak buradakiler? Geldiğin deliğe geri dön. İnsan gibi yaşayamıyorsan bari insanlara bulaşma. Git kendi küçük dünyanda sürün. Ruh hastası.
banın hayırlı olsun zıplamamayı öğrenirsin belki

Geri