Valorant oynarken pc donuyor

Fps oyunları ağırlıklı oynasam da MMO rpg vb oyunlarda oynuyorum survival falan
bu sistemin hakkı sağlam hikayeli AAA oyunlardır hocam bence almışken oynayın bunları yazık olur bu sistemde bunları deneyimleyememek

bu sistemin hakkı sağlam hikayeli AAA oyunlardır hocam bence almışken oynayın bunları yazık olur bu sistemde bunları deneyimleyememek
Oyun bolda arkadaş yok yakın çevremle denk gelemiyoruz eskisi gibi herkes çalışıyor ben dahil 🤣😅

Oyun bolda arkadaş yok yakın çevremle denk gelemiyoruz eskisi gibi herkes çalışıyor ben dahil 🤣😅
tek başınıza oyun oyniyacaksanız hikayeli oyunlar oynayın zaten çoğu single player en azından kaliteli bişeyler oynarsınız lol valo hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek başınıza oyun oyniyacaksanız hikayeli oyunlar oynayın zaten çoğu single player en azından kaliteli bişeyler oynarsınız lol valo hariç
rpg seviyorsanız gidin witcher oynayın mesela

rpg seviyorsanız gidin witcher oynayın mesela
Steam epic games dopdolu ama single bir zamandan sonra sıkıyor beni

Steam epic games dopdolu ama single bir zamandan sonra sıkıyor beni
o zaman hocam size 4060 felanda yetermiş biraz gereksiz fazla yatırım olmuş oynadığınız oyunlara göre

o zaman hocam size 4060 felanda yetermiş biraz gereksiz fazla yatırım olmuş oynadığınız oyunlara göre
Evet ama 9070 XT 9080 XT yada 5080 falan alacağım sanırım

Neden dostum fps ağırlıklı fakat AAA oyunlarımda var yeri geliyor indirip oynuyorum

Bakacam hocam ne durumda gezecek fpsler renk ve grafikte değişim olmuş gibi duruyor
aynen valla bide silahların skın yukseltme duzenı degısmıs mantık aynıda yan yana koymuslar bence gerek yoktu ona ama bence 21gb lık bi fark yok oyun ztn kendi kaç gb birde bencede gerek yok 5080 e ztn 9060xt de baya iyi 4k oynamak istiyorum diyosanız gidin ps alın direk bence o karta okadar vermektense

aynen valla bide silahların skın yukseltme duzenı degısmıs mantık aynıda yan yana koymuslar bence gerek yoktu ona ama bence 21gb lık bi fark yok oyun ztn kendi kaç gb birde bencede gerek yok 5080 e ztn 9060xt de baya iyi 4k oynamak istiyorum diyosanız gidin ps alın direk bence o karta okadar vermektense
oyun 21gb güncelleme aldı ama toplam gb 56 dan 25e falan düşürüldü 25gb depolama alanı kaplıyor skiller falan drop yedirtiyor bana, updateden sonra oldu inşallah ileriki zamanlarda düzelir

Geri