Kaliteli ses kartı önerisi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,120
Türkiyede olmak zorunda değil yurtdışına gidip gelen bi tanıdığa da aldırabilirim, muhtemelen burda varsada çok pahalıdır düzgün bi ses kartı zaten.

moondrop echo a kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyatı var hem telefonum hem pc için kullanıyorum mic destegide var iemimide güzel besliyo onu önerebilirim gayet yeterli bence küçük ve çok hoş çok sırıtmıyo telefondada dawn pro var bide onuda onerebılırım app destegide vardı bu ıkısını kullandım memnun kaldım

moondrop echo a kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyatı var hem telefonum hem pc için kullanıyorum mic destegide var iemimide güzel besliyo onu önerebilirim gayet yeterli bence küçük ve çok hoş çok sırıtmıyo telefondada
Yurtdışı olduğu için oraya sipariş ettirebilirim tandığıma. Kendi sitelerine bi bakayım.

moondrop echo a kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyatı var hem telefonum hem pc için kullanıyorum mic destegide var iemimide güzel besliyo onu önerebilirim gayet yeterli bence küçük ve çok hoş çok sırıtmıyo telefondada dawn pro var bide onuda onerebılırım app destegide vardı bu ıkısını kullandım memnun kaldım
Dawn Pro'ya bende baktim hatta Wraith'e de arada geliyor stok oalrak ama YD'de fazla sikayet vardi kronik sorun vs. gibilerinden ondan onermedim yoksa onericektim, memnun musun? Almak istiyorum bende yakin zamanda?

ses kartları genelde jag girişli oluyor, usb kulaklık takabileceğim bir ses karti varmi ses kasma adina

11 yıldır Sound Blaster Z kullanıyorum. Kalitesini zaten anlatmaya gerek yok. Aşırı memnunum.

ses kartları genelde jag girişli oluyor, usb kulaklık takabileceğim bir ses karti varmi ses kasma adina
USB olanlarin kendi ses karti mevcut, sen USB Ses Kartina taksan bile kulakligi son gectigi yer kendi ses karti olacaktir sesi yine indirger o yuzden diye biliyorum. Eger kulaklikta ses karti yok veya kulaklik takmicaksan orasi ayri bakmak lazim biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 yıldır Sound Blaster Z kullanıyorum. Kalitesini zaten anlatmaya gerek yok. Aşırı memnunum.
Bu guzeldir hocam kendi ses yongalari var Craetive'in

Dawn Pro'ya bende baktim hatta Wraith'e de arada geliyor stok oalrak ama YD'de fazla sikayet vardi kronik sorun vs. gibilerinden ondan onermedim yoksa onericektim, memnun musun? Almak istiyorum bende yakin zamanda?
ben alalı cok vakit gecmedi kronik sorun goremedım insanlar forumlarda hep ses açma kapama tusu bozuluyo dayanıklı degıl falan demişte maksa aldım sesi butondan pcden yonetıyorum sesi cok kullanmadım butonları kasa alimünyum bana saglam gibi geldi 1-2 kere yere falanda düşürdüydüm 32/384 de sabah aksam kullanıyorum valla bana mısın demiyo echo a ya göre basslar bariz daha artıyo 4.4mm kulaklıkta destekliyor 300ohma kadar besliyomus sanırım daha kalıtelı bir ürünle arasında ne gıbı farklar olur bılmıyorum valla ya ben çok memnunum ikisininde fotosunu attım soldaki echo a

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-07-31 saat 00.29.14_0b8c61da.webp
    WhatsApp Görsel 2025-07-31 saat 00.29.14_0b8c61da.webp
    396.2 KB · Hit: 14
  • WhatsApp Görsel 2025-07-31 saat 00.24.47_7d2d4ce1.webp
    WhatsApp Görsel 2025-07-31 saat 00.24.47_7d2d4ce1.webp
    314.8 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
USB olanlarin kendi ses karti mevcut, sen USB Ses Kartina taksan bile kulakligi son gectigi yer kendi ses karti olacaktir sesi yine indirger o yuzden diye biliyorum. Eger kulaklikta ses karti yok veya kulaklik takmicaksan orasi ayri bakmak lazim biraz.

Bu guzeldir hocam kendi ses yongalari var Craetive'in
o zaman jag girişli mi almak gerek kulakligi. yada kendi ses karti olmayan usb li kulaklık varsa buda mi olur. en mantiklisi hangisidir?

o zaman jag girişli mi almak gerek kulakligi. yada kendi ses karti olmayan usb li kulaklık varsa buda mi olur. en mantiklisi hangisidir?
usb girişli alırsan ses kartı almana gerek kalmaz besliyor zaten kendi ses kartı jaklı alırsan seni yine üzmez ama ses kartıyla daha iyi verim alırsın usb girişli alman daha bütçe dostu olur bence ses kartına gerek kalmaz

Dahili ses karti olmayan usb'li kulaklik yok, bulursun ama maaradan falan cikarman lazim o kadar zordur varsada bulmak ve bizim gibi son kullaniclara ozel degildir.

Soyle bir avantaj var mesela HyperX Cloud 2 USB girisli kendi ses karti var ama, kulakligi ses kartindan ayirabiliyorsun cunku kulaklik jak ile ses kartina gidiyor oradan da usb ile pc'ye, kulakligin kendisini ses kartindan cikarirsan baska kulakligida bu Cloud 2'nin ses kartina takabilirim jak ile, bu tarz kullananlarda var hatta

Geri