❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Chargeback nedir hocam acaba ?
Kredi kartı hamilleri, gerçekleştirmiş oldukları işlemler karşısında iş yeri ile sorun yaşarsa veya kendisi tarafından gerçekleştirilmemiş işlemler olduğunu tespit ederlerse; bu işlemlerle ilgili olarak kartı veren bankaya harcama itirazı (chargeback) başvurusunda bulunma hakkına sahiptir. Bu işleme “ters ibraz” denir.

Bankaya ben bu harcamayı yaptım ama ürün bana gönderilmedi diyerek durumu kanıtlıyoruz. İşleme alıyorlar baya uzun bir süreç ama zaten 2 ayda gelmiyorsa bu kulaklığın bize ulaşacağı yok. Pazartesi burada millet benimki geçti kargoya verildi vb. yazmıyorsa bu iş bitmiştir.

Kredi kartı hamilleri, gerçekleştirmiş oldukları işlemler karşısında iş yeri ile sorun yaşarsa veya kendisi tarafından gerçekleştirilmemiş işlemler olduğunu tespit ederlerse; bu işlemlerle ilgili olarak kartı veren bankaya harcama itirazı (chargeback) başvurusunda bulunma hakkına sahiptir. Bu işleme “ters ibraz” denir.

Bankaya ben bu harcamayı yaptım ama ürün bana gönderilmedi diyerek durumu kanıtlıyoruz. İşleme alıyorlar baya uzun bir süreç ama zaten 2 ayda gelmiyorsa bu kulaklığın bize ulaşacağı yok. Pazartesi burada millet benimki geçti kargoya verildi vb. yazmıyorsa bu iş bitmiştir.
Tamamdir hocam hatta shenzenede durumu belirtelim direk artık işin ciddiyetini felanda anlasınlar. Peki bu para isyerinden alınıyor dimi ?

Mid Year Audio Carnival inidirimi ile çoğu DAC/AMP ve IEM kulaklıklarda %20'ye varan indirim var. SHENZHENAUDIO5 kodu ilede 5$ indirim alabilirsiniz. Ben kaçırdım indirimleri siz değerlendirebilirsiniz. 😔

60$-47.99$

64.99$-51.99$

varken cop bunlar

varken cop bunlar
Bu ew200un bile tırnağı olamaz diye biliyorum hocam ama ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kargo gümrükten geçti ama hala alınmadı öyle bekliyor.
Herkesinki öylede hocam kargonun geçtiğinden bile şüpheliyim ben artık

Şu yorumlara bakıyorum da iyiki almamışım. Gereksiz dert yeminle.
Konunun en başında dedim millet bana boş boş muhabbet yaptı kahkaha emojisi attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunsuz gelecegini bilsek butun forum biseyler alirdi zaten ama belli bir seyler olacagi

em6l aldım beyler ben ses kartıyla birlikte elime ulaştı. bunun cs2 için en iyi eq ayarları nedir bilen var mı?

Ellerine ulaşan ve kullanan arkadaşlar var boş yere bahane atmayın, evet bende sinirliyim. Benim de ürünüm gümrükten geçti ve hala bekliyorum. Ama şu zamana kadar gümrükten geçmesi bile sıkıntı gözüküyordu. İlla ki gelecektir. Bizim yerel kargo firması çalışmak isterse.

Ellerine ulaşan ve kullanan arkadaşlar var boş yere bahane atmayın, evet bende sinirliyim. Benim de ürünüm gümrükten geçti ve hala bekliyorum. Ama şu zamana kadar gümrükten geçmesi bile sıkıntı gözüküyordu. İlla ki gelecektir. Bizim yerel kargo firması çalışmak isterse.
Hocam ben zaten sürat kargonun olduğu yerde hayır olduğunu görmedim. 39 yaşındayım, bir EVET BİR adet bile memnun olan insana denk gelmedim. Varsa da çıksın desin evet ben sürat kargodan çok memnunum desin şaşırtsın beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri