siz ne zaman almıştınız ürünü? ürününüz ne zaman gümrükten geçti ? şu sayfayı paylaşır mısınız?em6l aldım beyler ben ses kartıyla birlikte elime ulaştı. bunun cs2 için en iyi eq ayarları nedir bilen var mı?
siz ne zaman almıştınız ürünü? ürününüz ne zaman gümrükten geçti ? şu sayfayı paylaşır mısınız?em6l aldım beyler ben ses kartıyla birlikte elime ulaştı. bunun cs2 için en iyi eq ayarları nedir bilen var mı?
Shenzen gidin sürat kargoyla görüşün diyor sürat kargoda bende öyle kargo gözükmüyor diyor şubeye gidip görüşücem birazdan öyle daha iyi anlaşabilirim gibime geliyor çünkü bende biliyorum zaten kargonun olmadığını ne zaman gelcek diyorum gözükmüyo diyorsiz ne zaman almıştınız ürünü? ürününüz ne zaman gümrükten geçti ? şu sayfayı paylaşır mısınız?Alıntıyı görüntüle
Salaklar ya vallahi, gümrüğe gitmek lazımShenzen gidin sürat kargoyla görüşün diyor sürat kargoda bende öyle kargo gözükmüyor diyor şubeye gidip görüşücem birazdan öyle daha iyi anlaşabilirim gibime geliyor çünkü bende biliyorum zaten kargonun olmadığını ne zaman gelcek diyorum gözükmüyo diyor![]()
Ben bi şubeye gideyimde bir konuşayım.Salaklar ya vallahi, gümrüğe gitmek lazım
Hocam harbili gümrüğe gitmek lazım sürat kargoyu aradım şubesine gittim bize herhangi bir bilgi girişi yapılmamış diyorlar hala kargo verilmemiş. Bunlara kargo verildikten 1gün sonraya kadar kargo taratılıp sisteme girmezlerse cezai işlem uygulanıyormuş yani kargo harbili hala gümrükte bir yerde ama nerde yada gümrüğe bile gelmedi bizi kekliyorlar. Gümrüğü arayıp görüşücem şimdiSalaklar ya vallahi, gümrüğe gitmek lazım
Bir bak hocam, ben de ne yaptıysam yok yani, gümrükten geçti bir yerlerde yatıyor o. Herkesin ki geçti gitti yaniHocam harbili gümrüğe gitmek lazım sürat kargoyu aradım şubesine gittim bize herhangi bir bilgi girişi yapılmamış diyorlar hala kargo verilmemiş. Bunlara kargo verildikten 1gün sonraya kadar kargo taratılıp sisteme girmezlerse cezai işlem uygulanıyormuş yani kargo harbili hala gümrükte bir yerde ama nerde yada gümrüğe bile gelmedi bizi kekliyorlar. Gümrüğü arayıp görüşücem şimdi
Gümrüğün numarası var mı hocam sizde acaba ?Bir bak hocam, ben de ne yaptıysam yok yani, gümrükten geçti bir yerlerde yatıyor o. Herkesin ki geçti gitti yani
yok maalesef, bir de hangi gümrükte acaba bilmiyorum kiGümrüğün numarası var mı hocam sizde acaba ?
yaw bir tanesini aradım kadın efendim dedi direk hiç umursamadı bile ben yanlış yerimi aradım emin bile olamadım sonra durumu anlattım akdın biz ilgilenmiyoruz dedi numarayı aldım bide diyor orada açar mı diyeyok maalesef, bir de hangi gümrükte acaba bilmiyorum ki
650ye moondrop chu 2 aldım bundan kat kat iyikz castor pro kulak i̇çi kulaklık 2dd dinamik yüksek son - Temu Türkiye
kz castor pro kulak i̇çi kulaklık, 2dd dinamik yüksek son kulaklık, semi-açık-arka, 3.5mm jak, çağrı kontrolü, sökülebilir kablo, kondansatör mikrofon, plastik, kulak yastıkları, push buton kontrolü, su geçirmez olmayan, cep telefonları, yetişkinler i̇çin - çalışmaz ürününü Temu' düşük...www.temu.com
varken cop bunlar
aliexpresstenmi aldınız hocam650ye moondrop chu 2 aldım bundan kat kat iyi
Zaten fetönün firmasıydı kayyım atandı devlete geçti. Devlete geçen her şeyde olduğu gibi sıfır liyakat sıfır müşteri memnuniyetiHocam ben zaten sürat kargonun olduğu yerde hayır olduğunu görmedim. 39 yaşındayım, bir EVET BİR adet bile memnun olan insana denk gelmedim. Varsa da çıksın desin evet ben sürat kargodan çok memnunum desin şaşırtsın beni.
Shenzhenden dolar 36 iken 18 dolara almıştımaliexpresstenmi aldınız hocam