❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

em6l aldım beyler ben ses kartıyla birlikte elime ulaştı. bunun cs2 için en iyi eq ayarları nedir bilen var mı?
siz ne zaman almıştınız ürünü? ürününüz ne zaman gümrükten geçti ? şu sayfayı paylaşır mısınız?
1754304294414.webp

siz ne zaman almıştınız ürünü? ürününüz ne zaman gümrükten geçti ? şu sayfayı paylaşır mısınız?Alıntıyı görüntüle
Shenzen gidin sürat kargoyla görüşün diyor sürat kargoda bende öyle kargo gözükmüyor diyor şubeye gidip görüşücem birazdan öyle daha iyi anlaşabilirim gibime geliyor çünkü bende biliyorum zaten kargonun olmadığını ne zaman gelcek diyorum gözükmüyo diyor :D

Shenzen gidin sürat kargoyla görüşün diyor sürat kargoda bende öyle kargo gözükmüyor diyor şubeye gidip görüşücem birazdan öyle daha iyi anlaşabilirim gibime geliyor çünkü bende biliyorum zaten kargonun olmadığını ne zaman gelcek diyorum gözükmüyo diyor :D
Salaklar ya vallahi, gümrüğe gitmek lazım

Salaklar ya vallahi, gümrüğe gitmek lazım
Hocam harbili gümrüğe gitmek lazım sürat kargoyu aradım şubesine gittim bize herhangi bir bilgi girişi yapılmamış diyorlar hala kargo verilmemiş. Bunlara kargo verildikten 1gün sonraya kadar kargo taratılıp sisteme girmezlerse cezai işlem uygulanıyormuş yani kargo harbili hala gümrükte bir yerde ama nerde yada gümrüğe bile gelmedi bizi kekliyorlar. Gümrüğü arayıp görüşücem şimdi

Hocam harbili gümrüğe gitmek lazım sürat kargoyu aradım şubesine gittim bize herhangi bir bilgi girişi yapılmamış diyorlar hala kargo verilmemiş. Bunlara kargo verildikten 1gün sonraya kadar kargo taratılıp sisteme girmezlerse cezai işlem uygulanıyormuş yani kargo harbili hala gümrükte bir yerde ama nerde yada gümrüğe bile gelmedi bizi kekliyorlar. Gümrüğü arayıp görüşücem şimdi
Bir bak hocam, ben de ne yaptıysam yok yani, gümrükten geçti bir yerlerde yatıyor o. Herkesin ki geçti gitti yani

yok maalesef, bir de hangi gümrükte acaba bilmiyorum ki
yaw bir tanesini aradım kadın efendim dedi direk hiç umursamadı bile ben yanlış yerimi aradım emin bile olamadım sonra durumu anlattım akdın biz ilgilenmiyoruz dedi numarayı aldım bide diyor orada açar mı diye :D 2dir darlıyorum orayı telefonum direk kapanıyor kimseye bağlanmıyor bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbulda olan bir arkadaşımız gümrüğe giderse valla en iyisi olacak ya burada hiçbir şey yapılmıyor.

varken cop bunlar
650ye moondrop chu 2 aldım bundan kat kat iyi

Hocam ben zaten sürat kargonun olduğu yerde hayır olduğunu görmedim. 39 yaşındayım, bir EVET BİR adet bile memnun olan insana denk gelmedim. Varsa da çıksın desin evet ben sürat kargodan çok memnunum desin şaşırtsın beni.
Zaten fetönün firmasıydı kayyım atandı devlete geçti. Devlete geçen her şeyde olduğu gibi sıfır liyakat sıfır müşteri memnuniyeti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aliexpresstenmi aldınız hocam
Shenzhenden dolar 36 iken 18 dolara almıştım

@kepenss bitti hocam gümrüğe soruyorum gidin sürat kargoyla görüşün diyor şimdi ziraatı arıyorum harcama itirazı vericem shenzenede durumu belirticem elime kargoyu ulaştırmıyorsunuz yardımcıda olmuyorsunuz yeter artık dicem sizde harcama itirazı oluşturup shenzene belirtirseniz memnun olurum hocam bende sabır bitti çünkü artık.

Geri