❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

@kepenss bitti hocam gümrüğe soruyorum gidin sürat kargoyla görüşün diyor şimdi ziraatı arıyorum harcama itirazı vericem shenzenede durumu belirticem elime kargoyu ulaştırmıyorsunuz yardımcıda olmuyorsunuz yeter artık dicem sizde harcama itirazı oluşturup shenzene belirtirseniz memnun olurum hocam bende sabır bitti çünkü artık.
Banada sürat kargonun telefonunu ve bir takip numarası atmışlar. Tabi adıma hiç bir kayıt yok sürat kargoda. Bende “yeni ürünü ücretsiz göndereceği sözü verdikten sonra kargoda sahte bir güncelleme yapıldığına inanıyorum. Şimdi söz verdiğiniz gibi ya yani ürünü gönderin ya da yapabileceğim tek şey bankaya harcama itirazında bulunmaktır” yazdım. Tehdit olarak algılarlarsa da artım umrumda değil. Çinliler kadar paragöz onursuz bir millet yok ya o kadar nefret ediyorum şunlardan.

@kepenss bitti hocam gümrüğe soruyorum gidin sürat kargoyla görüşün diyor şimdi ziraatı arıyorum harcama itirazı vericem shenzenede durumu belirticem elime kargoyu ulaştırmıyorsunuz yardımcıda olmuyorsunuz yeter artık dicem sizde harcama itirazı oluşturup shenzene belirtirseniz memnun olurum hocam bende sabır bitti çünkü artık.
şaka gibiler, demediğim kalmadı shenzene zaten

Banada sürat kargonun telefonunu ve bir takip numarası atmışlar. Tabi adıma hiç bir kayıt yok sürat kargoda. Bende “yeni ürünü ücretsiz göndereceği sözü verdikten sonra kargoda sahte bir güncelleme yapıldığına inanıyorum. Şimdi söz verdiğiniz gibi ya yani ürünü gönderin ya da yapabileceğim tek şey bankaya harcama itirazında bulunmaktır” yazdım. Tehdit olarak algılarlarsa da artım umrumda değil. Çinliler kadar paragöz onursuz bir millet yok ya o kadar nefret ediyorum şunlardan.
şaka gibiler, demediğim kalmadı shenzene zaten
Aynısını banada dediler hocam bende şimdi yazıyorum bankam üzerinden harcama itirazı oluşturdum diye. Bakalım ne tepki verecekler birazdan oluşturucam şuan musait değilim herkesin eline sağlık bu arada beyler güzel denemeydi :D

Konunun en başında dedim millet bana boş boş muhabbet yaptı kahkaha emojisi attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunsuz gelecegini bilsek butun forum biseyler alirdi zaten ama belli bir seyler olacagi
Ya birader neyi biliyon sen. Bi senedir shenzhenden alışveriş yapıyorum hiç ekstra ücret ödemedim hepsi 10gün içinde de geldi. Bu indirim gibi daha önce de büyük indirimler oldu yine 100dolarlık alışveriş yapanlarınki bile sorunsuz ulaştı. Neyi biliyomuşsun anlatsana nasıl anladın bi şeyler olacağını zekaküpü. Şu hiç bi şeyden haberi olmayıp problem çıkınca damlayan benbiliyodumculara bayılıyorum ya🤣

Saçmalıktan başka bir şey değil, neredeyse o kargo kim böyle yaptıysa, allahından bulsun böyle iş mi olur
Shenzene mail attım hocam kargom ya çalındı yada kayboldu yeni kargoyu ya gönderin yada harcama itirazında bulunucam dedimde çoktan harcama itirazında bulundum :D sadece hızlandırsinlar diye dedim. Bakalım ne yanıt vercekler

Shenzene mail attım hocam kargom ya çalındı yada kayboldu yeni kargoyu ya gönderin yada harcama itirazında bulunucam dedimde çoktan harcama itirazında bulundum :D sadece hızlandırsinlar diye dedim. Bakalım ne yanıt vercekler

Hangi gümrükte acaba bu ürünler? nerde bekliyor merak ettim.
@Cerdukay @KayzerAgustus @qwerty12 sizde bir gelişme var mı hocam? başka isim hatırlayamadım. kimler bekliyordu acaba
Benim kargoda hala bekliyor başına ne iş geldi kim alacak belli değil. Gümrüğü bekledik şimdi yine bekliyoruz bu nasıl iş? harcama itirazı nasıl yapıyoruz bende siteye yazıcan ya iade yapın ya itiraz açarım diye.

Benim kargoda hala bekliyor başına ne iş geldi kim alacak belli değil. Gümrüğü bekledik şimdi yine bekliyoruz bu nasıl iş? harcama itirazı nasıl yapıyoruz bende siteye yazıcan ya iade yapın ya itiraz açarım diye.
Gümrüğü geçtikten sonra kalması da çok saçma, alın artık la kargoyu alın

Hocam ben Ziraat kullaniyorum. Başvurular kısmına tıklayıp yeni başvuru diyince kart harcama itirazı başvurusu diye bir kısım çıkıyor ordan yaptığım harcamayi seçip başvuru yapıyorum. Dokümanlar felan istiyorlarda yardımcı olmasi için muhtemel aramızda geçen konuşmalar ve yuntrack kargo geçmişini felan atarım ama başvuru kodunu kaybettim olmadı müşteri hizmetlerini arar konuşurum.

Kredi kartı hamilleri, gerçekleştirmiş oldukları işlemler karşısında iş yeri ile sorun yaşarsa veya kendisi tarafından gerçekleştirilmemiş işlemler olduğunu tespit ederlerse; bu işlemlerle ilgili olarak kartı veren bankaya harcama itirazı (chargeback) başvurusunda bulunma hakkına sahiptir. Bu işleme “ters ibraz” denir.

Bankaya ben bu harcamayı yaptım ama ürün bana gönderilmedi diyerek durumu kanıtlıyoruz. İşleme alıyorlar baya uzun bir süreç ama zaten 2 ayda gelmiyorsa bu kulaklığın bize ulaşacağı yok. Pazartesi burada millet benimki geçti kargoya verildi vb. yazmıyorsa bu iş bitmiştir.
Tamamdir hocam hatta shenzenede durumu belirtelim direk artık işin ciddiyetini felanda anlasınlar. Peki bu para isyerinden alınıyor dimi ?
Daha önce başıma geldiği için biliyorum en az 6 ay bekletiyor banka bu durumda. Birde yurtdışı olduğu için ekstra yokuş yapıyorlar. 3D secure kodu giripte işlem yapılmışsa saçma sapan uğraştırabilirler.

Geri