Pişman etmez hocam bende alcam valla al geç kafan rahat olurKanka ben sadece fc26 oynamak için 2.el bi tane almayı düşünüyorum üzmez değilmi 4k tvde pc optımızasyonu harbi çok kotu fifanin
Valla hocam o sizinle alakalı benim konsol fifadan mütevellit gün içinde kapanmıyordu bile yan monitör de hep açık kalıyorPC varken çok lüzumsuz. Xbox SS varken PC aldım, bir daha asla Xbox'ı kullanmayınca sattım. Sonra heves edip PS5 aldım, en son 2 ay önce oyun oynamış olabilirim.
PC varken konsol gereksiz.
Onuda düşündüm hocam ama emsnet mal gerek yok birde bunun için para ayırdım sadece yukarıya çıkamıyorumsadece gta 6 için alıyorsan kiralayadabilirsin para sıkıntısı varsa
series S de al kullan ama bana göre gta 6 oynayacaksan ps5 kiralaman daha iyi olur sonuçta 10 küsür yıldır beklenen bir oyundaha iyi grafikte deneyimlemek bana göre daha iyi bir izlenim bırakacaktırOnuda düşündüm hocam ama emsnet mal gerek yok birde bunun için para ayırdım sadece yukarıya çıkamıyorum
Elnette bende zaten pc var pc çıkana kadar akar ya bide kiralık ya bi süre sonra illa gönderceksin bende bi oyunu tekrar tekrar oynamayı seven biridiyimseries S de al kullan ama bana göre gta 6 oynayacaksan ps5 kiralaman daha iyi olur sonuçta 10 küsür yıldır beklenen bir oyundaha iyi grafikte deneyimlemek bana göre daha iyi bir izlenim bırakacaktır
o biraz sıkıntı olabilir ama diyeceğim eğer amaç gta 6 ise daha güncel bir cihaza yatırım yapmak daha mantıklı olur hem daha uzun ömürlü olur hem de hevesini tam alırsın gibime geliyor tabi karar senin sonuçta ekstra 5-6K varElnette bende zaten pc var pc çıkana kadar akar ya bide kiralık ya bi süre sonra illa gönderceksin bende bi oyunu tekrar tekrar oynamayı seven biridiyim
Düşük ayarlarda ve çözünürlük de oynarsın oyunu kasa yine iyi geliştirilebilir ama konsol ne takılırsa onu kullan birde Xbox kolları bozuluyor tavsiye etmem PC varsa gerek yok onun yerine ps5 al ps5 o kırdır oynaSeries s almayı planlıyorum 10 güne inşallah alacağım elimde iyi bir pc var ve hiç konsol kullanmadım hem gta 6 için hemde uzanarak oyun oynamak ve taşınabilirliği yüksek olduğundan almak istiyorum sizce değer mi
İkinci elde 10k civarında var alırken nelere dikkat etmem gerek ve
Deneyimleriniz veya kullanan varsa fan sesi bu sıcaklarda nasıl ve memnunmusunuz
O parayai PC ye yatırım yapsan daha iyi olurSeries s almayı planlıyorum 10 güne inşallah alacağım elimde iyi bir pc var ve hiç konsol kullanmadım hem gta 6 için hemde uzanarak oyun oynamak ve taşınabilirliği yüksek olduğundan almak istiyorum sizce değer mi
İkinci elde 10k civarında var alırken nelere dikkat etmem gerek ve
Deneyimleriniz veya kullanan varsa fan sesi bu sıcaklarda nasıl ve memnunmusunuz
Evet bütçe çok yetmiyir ama gta 6 yan istek gibi amacım yatarak oyun oynamak ve ailecek çok bahçeye gidiyoruz oraya pc götüremiykrum kasa dev gibi olunva ama konsol hem minik hemde iyi bi oyun deneyimi sağlayacak güçte benceo biraz sıkıntı olabilir ama diyeceğim eğer amaç gta 6 ise daha güncel bir cihaza yatırım yapmak daha mantıklı olur hem daha uzun ömürlü olur hem de hevesini tam alırsın gibime geliyor tabi karar senin sonuçta ekstra 5-6K var
Pc zaten iyi hocam fazla yatırıma gerek yok artık onun içinDüşük ayarlarda ve çözünürlük de oynarsın oyunu kasa yine iyi geliştirilebilir ama konsol ne takılırsa onu kullan birde Xbox kolları bozuluyor tavsiye etmem PC varsa gerek yok onun yerine ps5 al ps5 o kırdır oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O parayai PC ye yatırım yapsan daha iyi olur
Konsol da rahat değil hocam oyuna para vereceksin o yüzden rahat değil kol bozulacak 3500tl de oraya gider yani hocam böyle yayılarak oyun oynamak mümkün değilEvet bütçe çok yetmiyir ama gta 6 yan istek gibi amacım yatarak oyun oynamak ve ailecek çok bahçeye gidiyoruz oraya pc götüremiykrum kasa dev gibi olunva ama konsol hem minik hemde iyi bi oyun deneyimi sağlayacak güçte bence
Pc zaten iyi hocam fazla yatırıma gerek yok artık onun için
Hele bi alalım hocamda allah kerim bakarız çaresineKonsol da rahat değil hocam oyuna para vereceksin o yüzden rahat değil kol bozulacak 3500tl de oraya gider yani hocam böyle yayılarak oyun oynamak mümkün değil![]()
YouTube da bir sürü video var kanka dediğim gibi alacaksan da hayırlı olsunTeşekkür ederim anlıyorum anlıyorum hocam merak etmeyin ama para olsa zaten onu alırım 9k civarı series sler ve arasında çok fiyat farkı var series x ile ek olarak elimde iyi bir pc var konsolda arksma yaslsnarak oynayayım dedim ki hiç bi series s oyunu 360p de çıkamaz minimum 1080p ki dedigin çözünürlükte cıkarsa millet isyan eder buda firnaya zarar verir
Teşekkür ederimValla bana guluyorsunuz problem değil. Ama yine yazıyorum 7-8 binden yukarısı haram bu konsola hayırlı geceler
YouTube da bir sürü video var kanka dediğim gibi alacaksan da hayırlı olsun