Valorant hesabım ne kadar eder

Arkadaşının başına gelen çalınma falandır çünkü hesap paylaşımına uzun ban atıyorlar
Ben kuzene hesabımı vermiştim küfürden banlatmış dedim ben değilim hesabımı ortak kullanıyorduk dedim onlarda yasak bu seferlik kaldırıyoruz hesabını kimseyle paylaşma dediler

Şahsen 14 bin tl vermem sıfırdan bana ait olmayan çara ban geçmişini bilemem geri çekilme ihtimali vR satıcı tarafından illaha 14 vereceksem kendim yatırırım kafam rahat olur
Dediğiniz mantıklı ama yinede şansımı deniyeceğim 10a satsam bile iyi benim için valorant oynamıyorum hiç boşa bekliyor hesap

Şahsen 14 bin tl vermem sıfırdan bana ait olmayan çara ban geçmişini bilemem geri çekilme ihtimali vR satıcı tarafından illaha 14 vereceksem kendim yatırırım kafam rahat olur
Sanaçok iyi davranmışlar hesabım custom windows yüzünden ban yrmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz mantıklı ama yinede şansımı deniyeceğim 10a satsam bile iyi benim için valorant oynamıyorum hiç boşa bekliyor hesap
Kral bir şey sorucam bende rgx kelebek ve asil karambit var bunlar sıktılar sence uzun süre götürecek bıçaklar neler

Kral bir şey sorucam bende rgx kelebek ve asil karambit var bunlar sıktılar sence uzun süre götürecek bıçaklar neler
ben genelde champions kılıçla yağmacı karambit kullanıyordum ama zevk meselesi iyon karambit falanda güzel

Uzun süre götürecek skin diye bir şey yok yenisi çıkınca yenisine heves edeceksin ne alırsan al sıkılacaksın hepsinden yenisi gelince.

Uzun süre götürecek skin diye bir şey yok yenisi çıkınca yenisine heves edeceksin ne alırsan al sıkılacaksın hepsinden yenisi gelince.
3 ay boyunca asil karambit çıkarmadan oynadım sıklmadan yrni skinler hiç çekici değil

3 ay boyunca asil karambit çıkarmadan oynadım sıklmadan yrni skinler hiç çekici değil
Ben kuzene hesabımı vermiştim küfürden banlatmış dedim ben değilim hesabımı ortak kullanıyorduk dedim onlarda yasak bu seferlik kaldırıyoruz hesabını kimseyle paylaşma dediler
Gamermarkt üzerinden 8k teklif geldi ne diyorsunuz vereyim mi

Bence ver gerçi çekersin ilerde (ironidir!!)
aman hocam çekme işi bize ters kul hakkı bide işin dava tarafı falan var bir ara forumda sürekli gamermarkt dava konuları açlıyordu sıkıntılı

arkadaş caymazsa satıcam elimden çıksın hesap

gamermarkt dan satma bence geri çekildi ayağına dava falan açmaya çalışıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,313
Üyeler
183,092
Son üye
latwe