hocam bu yöntemi kullanarak yıllardır FIFA alanlar var herhangi bir problem yaşamamış kimse fakat önceden yaşanmadı diye ileride de yaşanmayacak diye bir şey yok. Biz aldık herhangi bir problem olmadı büyük ihtimalle problemsiz şekilde de oynarız ama adamlar bir anda bunu fixleyesi gelir bilemeyiz yani ama şu anlık sıkıntı yok almak istiyorsanız alın derim iyi fiyatta çünkübir haber sayfasında yazı okudum da biraz fazla risk taşıyor gibi almaya niyetliydim.Çok kararsız kaldım.
Valla sipay, papara, kredi kartı, banka kartı. Hepsini denedim. ₴2,499.00 için 3.000tl koydum garanti yetmesi için. Fakat hepsinde aynı hatayı verdi. Kartı Türkiye olarak işaretliyorum ukrayna mı yapmak gerekiyor acaba.kartları degiştirin, ve kartın içine parayı biraz fazla koyun kur farkı vardır. ayrıca kartın limitine veya yurd dışına açık mı bakın
Ben hiç degistirmedim ülkeyi sen de bir Ukrayna olarak dene belki öyle olması gerekiyordurValla sipay, papara, kredi kartı, banka kartı. Hepsini denedim. ₴2,499.00 için 3.000tl koydum garanti yetmesi için. Fakat hepsinde aynı hatayı verdi. Kartı Türkiye olarak işaretliyorum ukrayna mı yapmak gerekiyor acaba.
fifa da bir problem olmuyordu çıkınca kontrol ederiz geneAynı yöntemle deneme amaçlı Battlefield 1 Revolution aldım. Oyunu sadece lehçe ve rusça dil seçenekleriyle indirilebiliyor, kayıt defteri, dil dosya silme yöntemi vs işe yaramadı. Dosya silmede onar yapmadan oyunu açmıyor. Kayıt defteri tr_TR eklediğinde oyuna girmek için yine vpn istiyor.
ben alırken ukrayna işaretliydiValla sipay, papara, kredi kartı, banka kartı. Hepsini denedim. ₴2,499.00 için 3.000tl koydum garanti yetmesi için. Fakat hepsinde aynı hatayı verdi. Kartı Türkiye olarak işaretliyorum ukrayna mı yapmak gerekiyor acaba.
aynen bende baktım sadece bf1 e girince desteklenen dillerde rusça var. diger oyunlarda bütün diller yazıyorfifa da bir problem olmuyordu çıkınca kontrol ederiz gene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam olayı çözdüm şöyle olmuş
bu gördüğün fotoğraf bf1 desteklenen diller sayfas
anlaşılması için Türkçeye çevirdiğim sayfayı ve sadece iki dili destekliyor Ukrayna versiyonu fakat
Alıntıyı görüntüle
bu fotoğrafta gördüğünüzde şu an aldığımız oyun bf6 ve dil seçeneklerinde hepsi var.
yani herhangi bir problem yok bf6 İngilizce olarak indirilebiliyor bf1 istisna zaten dil desteği kısmında yazıyor hangi dilleri desteklediği ona dikkat etmek gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
normalde bf1 de Türkçede dahil olmak üzere bir sürü dil seçeneği var ama bu dillerin çoğu her ülkede erişilemiyoraynen bende baktım sadece bf1 e girince desteklenen dillerde rusça var. diger oyunlarda bütün diller yazıyor