Bu ekran karti alinir mi?

berkcans

80+
Reaksiyon skoru
58
27895.webp

1k 2k araligi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1

oyun amacli degil daha cok is ve tarayici icin
aga bence o parayı işlemciye yatır çünki günümüzün hiç bir oyununu kurtarmaz ztn cs valo fortnite gibi oyunlar işlemci bazlı eğer oyun oynayacaksan apu sistem toplasan daha iyi bana kalırsa deste de kesildi

1k 2k araligi

oyun amacli degil daha cok is ve tarayici icin[/automerge]
eğer oyun için değilse olabilir biraz daha arttırıp ryzen ekran kartı alabilirisn

aga bence o parayı işlemciye yatır çünki günümüzün hiç bir oyununu kurtarmaz ztn cs valo fortnite gibi oyunlar işlemci bazlı eğer oyun oynayacaksan apu sistem toplasan daha iyi bana kalırsa deste de kesildi
tesekkurler kral, oyun oynamiyorum hic :D daha cok grafik programlari kullaniyorum

Power kaç watlık
550 w 80+ msi

alınmaz tabii ki o bütçede rx570 en mantıklı seçenek

RX 470 veya 1050 ti alinabilir
rx570 falan nasil ustad. amd aslinda cok istemiyorum kilitlenme vs olaylari oldugu icin ama mecbur de kaldim 😅

alınmaz tabii ki o bütçede rx570 en mantıklı seçenek
biriyle konusmustum, oyunlarda falan anlik olarak drop girdigini soylemisti. tabi ben oyun oynamayacagim ama grafik programlarinda falan sorun olur mu

rx570 falan nasil ustad. amd aslinda cok istemiyorum kilitlenme vs olaylari oldugu icin ama mecbur de kaldim 😅

biriyle konusmustum, oyunlarda falan anlik olarak drop girdigini soylemisti. tabi ben oyun oynamayacagim ama grafik programlarinda falan sorun olur mu
2 farklı 570 kullandım düzgün driver ile kullanırsan çok sorun teşkil etmez ama eğer hiç sorun çıkarmasın dersen gtx970 de alabilirsin

Ben taşınma olayım var sana RX 470 verirdim ama hepsini kutuladım elimde 3 adet birde 1050 ti var kolilerde1600 km yol gidecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,726
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri