🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Beyler bu keycaps indirimi devam ediyor mu mobilde.

Beyler lütfen yapmayın bu shein bildiğin temu tezeğinin mavisi lütfen Türk kardeşlerimizin katlinden mesul olmayalım

Ben buradan alışveriş yapmayacağım fakat bir sorum olacaktı. Harfleri aşağıya doğru bakan keycaps ler klavyeme uyumlu olur mu ? Rgb si düz çünkü klavyemin.

Ben buradan alışveriş yapmayacağım fakat bir sorum olacaktı. Harfleri aşağıya doğru bakan keycaps ler klavyeme uyumlu olur mu ? Rgb si düz çünkü klavyemin.
Ledlerin güneye bakması gerekiyor yoksa tatmin etmez. Bahsettiğiniz türde keycapsler de 200 lira civarı haberiniz olsun.

Yukarı derken? Normal pudding mi diyorsunuz?
Led demek istedim hocam yani yukarı doğru olan rgb ledleri olan bir klavyeye keycap önerisi gibi düşünün. Size en iyisi ben klavyemin linkini atayım tuş sayısına ve uyumluluğuna göre önerebilir misiniz ?

Klavyem:

Led demek istedim hocam yani yukarı doğru olan rgb ledleri olan bir klavyeye keycap önerisi gibi düşünün. Size en iyisi ben klavyemin linkini atayım tuş sayısına ve uyumluluğuna göre önerebilir misiniz ?

Klavyem:

Klavyenin ledleri north facing olduğu için side printed keycapler dışında diğer bütün keycapler uyumlu olur. South facing olsaydı side printedlarda da sorun olmazdı.

Klavyem:

Hocam uygulamadan şunu arayın 'magegee pudding pbt keycaps' 200 lira civarına kuzey ışıklı klavyelere uygun set alabilirsiniz.

Hocam uygulamadan şunu arayın 'magegee pudding pbt keycaps' 200 lira civarına kuzey ışıklı klavyelere uygun set alabilirsiniz.
Buldum hocam fakat başka yerden satın alacağım. Bu pudding diye adlandırdığımız keycapsler rgb i daha mı iyi dağıtıyor ? Klavyemin tuş sayısıyla uygun mu ? Beyazını almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,715
Üyeler
183,328
Son üye
wither
Geri