Bu monitörden başkasına bakmanı önermemGenelde hikayeli oyunlar oynuyorum hangi monitörü tavsiye edersiniz? Şuan aoc 24g42e almayı düşünüyorum sizce nasıldır
24G42E alabilirsin.Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum hangi monitörü tavsiye edersiniz? Şuan aoc 24g42e almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Eskidendi o. Şu an alınmaz.Bu monitörden başkasına bakmanı önermem
Parlaklığı çöp ve kontrastı düşük bir monitör.
Şuan neden alınmasın hocam fiyatından dolayımı24G42E alabilirsin.
Eskidendi o. Şu an alınmaz.
Evet. AOC 24G42E o monitör gibi çok yüsek renk gamutu sunuyor ve kontrast olarak büyük fark var. 24G42E 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranını veriyor, 256F ise 1100:1 standart IPS kontrast oranını veriyor.Şuan neden alınmasın hocam fiyatından dolayımı
tam bütçe 4.500 desek ne önerirsin mesela ktc mi ?24G42E alabilirsin.
Eskidendi o. Şu an alınmaz.
Evet. Daha dengeli bir monitör.tam bütçe 4.500 desek ne önerirsin mesela ktc mi ?
Hocam 24G42E aldım önerebileceğiniz renk ayarları veya başka ayarlar var mı?Evet. AOC 24G42E o monitör gibi çok yüsek renk gamutu sunuyor ve kontrast olarak büyük fark var. 24G42E 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranını veriyor, 256F ise 1100:1 standart IPS kontrast oranını veriyor.
İadeye verin. 5'ten fazlaysa değişim de yapabilirsiniz.Birde hocam son bir sorum daha var ekranda bir kaç adet ölü piksel çıktı ilerde bir sorun yaratır mı?
İki tane varmış yine de iadeye gerek var mı?İadeye verin. 5'ten fazlaysa değişim de yapabilirsiniz.