jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,830
Dostlar yaklaşık 7 ay önce kendime yeni bir pc toplamıştım 7800xt/r 7600'lü ana kart olarak b650 s2h koymuştum hem çok güzel indirimdeydi hem de giriş seviye A620 bir şey almak istemedim fakat keşke alsaydım
BİOS kısmında bana hiç bir sorun çıkarmadı elimden geldikçe objektif olacağım. Öncelikle bir ton problem yaşadım kendisi ile yavaş açılma , ekran gelmeme gibi monitörüm bozuldu sanıyordum fakat eski pc ile denediğimde tık diye açılıyor pc am4 eski tip bir ana kart olmasına rağmen , şimdi öncelikle gigabytenin ana kartları güzeldir burasında problem yok fakat giriş seviye ana kartlarında problem olduğunu söyleyenler vardı fakat ben denemek istedim keşke denemeseydim
ram soketleri arızalandı ikisi birden üstüne çektiğim sorunları da koyarsak almak isteyen veya planlayan arkadaşlar için konu açmak istedim. Ben tecrübelerimi yazdım araştırdığım kadarıyla reditte de bir ton problem çeken arkadaşlar olmuş bootloop , ssd görmeme , bol bol mavi ekran falan
.
B650 S2H yerine ne alabiliriz onu göstermek isterim B650 yazdığına bakmayın a620 lerden tek farkı OC desteği.
Biostar b650 mp-e pro
asus b650m-r / m-k
msi b650 m-k
bu tarz ana kartları tercih etmeniz daha doğru olur yaptım bir hata diğer arkadaşlar yapmasın...
B650 S2H yerine ne alabiliriz onu göstermek isterim B650 yazdığına bakmayın a620 lerden tek farkı OC desteği.
Biostar b650 mp-e pro
asus b650m-r / m-k
msi b650 m-k
bu tarz ana kartları tercih etmeniz daha doğru olur yaptım bir hata diğer arkadaşlar yapmasın...