İş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
temizlik yapıp gelcen altı üstü beğenimiyosan yallah izlandayaİş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
6 ay patates soyup senden küçük dedelerine abi çekebilirsin başarılartemizlik yapıp gelcen altı üstü beğenimiyosan yallah izlandaya
Bizim zamanımızda 12 aydı şimdiki nesil 3 ay klozet silmeye bile üşeniyor 1 sene patates soy klozet temizle postal yala gıkımız çıkmazdı6 ay patates soyup senden küçük dedelerine abi çekebilirsin başarılar
keşketemizlik yapıp gelcen altı üstü beğenimiyosan yallah izlandaya
O zaman para verme reis 5 ay fazladan yap gel yani daha mantıklı gibi,6 ay pekte uzun bı süre değil askerlik herkesin yapması gereken bişey bana kalırsaİş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Allaha şükür param var 20 gün ASLANLAR gibi yaparımİş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
bedelli ile 1 ay yapıp geleceksin. . para verip 5 ay satın alıyorsun . gurbetçi adam zaten burada yaşamıyor ki . bunu gurbetçilerle karşılaştırman biraz mantıksız bence .düşüncen başta yanlış yani.Cidden bazılarınız hiç bir bok anlamamış iş güç var diyorum değil mi aylık 130k üstü maaşlı işimi kaybetme riski yaşıyorum burada sanki sorun sadece askere gitmekmiş gibi bakıyorsunuz garipsiniz
Yazdığımı okumuyorsun galibabedelli ile 1 ay yapıp geleceksin. . para verip 5 ay satın alıyorsun . gurbetçi adam zaten burada yaşamıyor ki . bunu gurbetçilerle karşılaştırman biraz mantıksız bence .düşüncen başta yanlış yani.