- Reaksiyon skoru
- 948
O macun bu kronout mu ne onlardan iyi mi![]()
O macun bu kronout mu ne onlardan iyi mi![]()
O kadar para verilmez sahibindene bak.Ama onun için 900 tl verilir mi bilemedim
Sahibinde 500 550 tl ama birisi sahtede olabilir dedi bilemedim. Sahtesi var mı piyasadaO kadar para verilmez sahibindene bak.
Çinden Gelme OlurSahibinde 500 550 tl ama birisi sahtede olabilir dedi bilemedim. Sahtesi var mı piyasada
Aynen onu nerden anlarım bilmiyom. Amazondan alsam da ona bakmam lazım çünkü satıcısı amazon değilÇinden Gelme Olur![]()
Çin Al GitsinAynen onu nerden anlarım bilmiyom. Amazondan alsam da ona bakmam lazım çünkü satıcısı amazon değil
Gelmesi uzun 24 ağustos diyorÇin Al Gitsin
![]()
Thermalright ASF AMD AM5 Güvenli Çerçeve Siyah/Kırmızı Bilgisayar CPU Bükme Düzeltici Çerçeve AM5 Anti Bükme Desteği - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
24 Ağustos 15 Gün İşte bir şey Olmaz Üzerindeki Macunuda Gelince Değiştirirsin KompleGelmesi uzun 24 ağustos diyorne farkı var çin le normallerin
![]()
Ne farkı var ki normallerle bu çinden gelenlerin24 Ağustos 15 Gün İşte bir şey Olmaz Üzerindeki Macunuda Gelince Değiştirirsin Komple![]()
Çok Aman Aman Fark Olmaz Diye DüşünüyorumNe farkı var ki normallerle bu çinden gelenlerin![]()
Fark yok aynısı zaten oradan getirip fark koyup satılıyor.Ne farkı var ki normallerle bu çinden gelenlerin![]()
Toptancı Mantığı İşte .Fark yok aynısı zaten oradan getirip fark koyup satılıyor.
Anladım ama kasayı bu hafta yapacağım için birde onla uğraşmayım diye düşünüyorum.Fark yok aynısı zaten oradan getirip fark koyup satılıyor.
ben süremedim mi sinir oluyom silip bidaha siliyom ondan en kötü kenarda dursun 1 2 seneye bozulmaz sanırım ozaman kullanırımToptancı Mantığı İşte .