🔥İndirim ASRock RX 9070 XT Steel Legend Dark 16GB 33.999,00TL

fiyat yine çok fazla üst modeli olan taichi bile geçen hafta 31e satıldı vatadanda.

var
Dostum 2 ay öncenin konusu + o ürünün TR ye gelişini de hesaplarsan muhtemelen ilk parti ürünlerden. Gerçekten kronik bir sorun olsa yüzlerce gigabyte 9070 XT satıldı ortalık bu konulardan geçilmezdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat yine çok fazla üst modeli olan taichi bile geçen hafta 31e satıldı vatadanda.
İşte bir daha o fiyat satılmayacak tüm mesele o, herkes öyle sandı ama alanlar aldı, alamayanlar haftalarca beklese bile bir daha o fiyatlara gelmeyecek.

Dostum 2 ay öncenin konusu + o ürünün TR ye gelişini de hesaplarsan muhtemelen ilk parti ürünlerden. Gerçekten kronik bir sorun olsa yüzlerce gigabyte 9070 XT satıldı ortalık bu konulardan geçilmezdi.
dostum türkiyeye ürün gelmesi 6 ay gemi ile geliyor yeni stok olsa bile zaten eski stogu bitirmeden eritmeden kimse yeni parti malı bu fiyattan vermez gelen ürünleri çektikleri doviz kuru farklı firmaların elinde kalan stokları eritme çabası dedigim gibi ben riske girmem girmek isteyen alabilir.

Yıllarca amd kullandım bir sürü sorun yaşadım nvidia ya geçtikten sonra kafam çok rahatladı. Tekrar bulaşmam muhtemelen.

Fiyatları 10K daha pahalı olur düz seriden, tek avantajı VRAM olacaksa sızıntılara göre, yapayzeka ile uğraşmıyorsanız alınmaz 16G 5070Tİ alın şimdiden.
düz 5070'de cuda core yükseltilmiş, muhtemelen 9070 ile 9070xt arasına konumlandırmak için.

Yıllarca amd kullandım bir sürü sorun yaşadım nvidia ya geçtikten sonra kafam çok rahatladı. Tekrar bulaşmam muhtemelen.
ben de en başından beri amd kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım :D

GTX 960, GTX 1060, RTX 2060, RTX 3070 kullandım ve ilk defa 9070 XT aldım, 30-33'e alıp en kötü sevmezssniz 25e satarsınız dünyanın sonu değil beyler düşün düşün nereye kadar.

Burda sorun yaşamadım diyenlere inanmıyorum. Ekran kartı ayarlarım mı sıfırlanmadı defalarca. Amd radeon programım kendi kendine mi silinmedi. Zaten ekran kaydı ve diğer özelliklerden bahsetmiyorum bile. O kadar para verip de böyle sorunlar yaşamak isteyen devam edebilir. Rekabetçi oyun oynayanlar için de nvidia reflex zaten olmazsa olmaz. He ben hikaye oynuyorum ekran kaydı almıyorum ayarlar benim için önemli değil ekran kartı ayarlarına ulaşamasam da aygıt yöneticisinde yüklü gözüksün arada bi mavi ekran da sorun değil diyenler için öneririm.

dostum türkiyeye ürün gelmesi 6 ay gemi ile geliyor yeni stok olsa bile zaten eski stogu bitirmeden eritmeden kimse yeni parti malı bu fiyattan vermez gelen ürünleri çektikleri doviz kuru farklı firmaların elinde kalan stokları eritme çabası dedigim gibi ben riske girmem girmek isteyen alabilir.
Konteyner sektöründe çalışıyorum nereye 6 ay yahu 1 ayda çinden, amerikadan konteyner gemileri geliyor. MSC, Maersk, Hapag, Evergreen hepsiyle çalışıyoruz 6 ay güzel salladın :kekw:

Dediğim gibi koskoca Türkiye'de tek bir örnek gösterebiliyorsun, devamı varsa at inceleyelim ama binlerce satılan kart üzerinden tek bir kişiyi örnek göstererek sanki kronik sorunmuş gibi lanse etmek çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,224
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri