Tulpar oto dolandırıcıdır

Reaksiyon skoru
2
instegramdan reklam olarak araç lastiği ve araç aksesuarları satışına ilişkin tulparoto.com diye web sitesine yönlendiriyorlar. Sakın aldanıp alışveriş yapayım diye para göndermeyin. Web sitesi kurup milleti dolandırıyorlar.

instegramdan reklam olarak araç lastiği ve araç aksesuarları satışına ilişkin tulparoto.com diye web sitesine yönlendiriyorlar. Sakın aldanıp alışveriş yapayım diye para göndermeyin. Web sitesi kurup milleti dolandırıyorlar.
ne sorun yaşadınız acaba? yada çevrenizde birimi yaşadı?

kredi kartı ile ödeyecektim normalde ama meğersem sadece güven versin diye kredi kartı seçeneğini koymuşlar hata verince eft’ye yönlendiriyorlar. Harcama itirazı da yapamıyorum maalesef.

Bende alışveriş yaptım ordan 4 adet lastik gelmedi hala dolandirildik mi nereye gidebiliriz şikayet amaçlı parayı geri alamaz mıyız

Muhtemelen sayfayı kopyaladılar. Az kalsın bende düşüyordum iyi ki yorumlarını gördüm

Maalesef ki burayı okumadan önce bende düştüm bugün. Bankayı arayıp işlem bilgim dışında olmuştur dedim hiçbir zorluk çıkarmadan tamam deyip işlemin iptali için inceleme başlattılar. Bakalım sonuç ne olacak.

Kredi kartı ise iptal olur oto parça ise yardımcı olurum, lastik vs lazımsa gidin lastikcim den vs alın daha iyi

Maalesef ki burayı okumadan önce bende düştüm bugün. Bankayı arayıp işlem bilgim dışında olmuştur dedim hiçbir zorluk çıkarmadan tamam deyip işlemin iptali için inceleme başlattılar. Bakalım sonuç ne olacak.
Kod vermişsiniz diyip madur edecekler tanıdıklarda aynı yöntemle fake a101 sitesinden telefon alıp dolandırıldılar bakda da para daha provizyondayken dalga geçer gibi kod vermişsiniz bir şey yapılamaz dediker

Geri