yaw ürün çalisiyormu oyunda ona bak senBeyler 2.El Direksiyon Aldım Test Ettiğimde Çalışıyordu Adamda Geldim Eve Taktım G-Hub'da Dönmüyor Gözüküyor Pedallar Vites Çalışıyor Ama Direksiyon Dönmüyor Gözüküyor Ne Yapmam Lazım
ÇALIŞMIYOR DİREKSİYTON DİĞERLEİR ÇALIŞIYORyaw ürün çalisiyormu oyunda ona bak sen
Beyler 2.El Direksiyon Aldım Test Ettiğimde Çalışıyordu Adamda Geldim Eve Taktım G-Hub'da Dönmüyor Gözüküyor Pedallar Vites Çalışıyor Ama Direksiyon Dönmüyor Gözüküyor Ne Yapmam Lazım
Bağlantılarını kontrol et hocam. USB takılı mı, adaptörü vs hepsini kontrol et. Sorun basit bir şey gibi duruyor.
Vantilatörün fişiymiş karıştırmışım fişlerin başı aynıyaw ürün çalisiyormu oyunda ona bak sen
Vantilatörün fişiymiş karıştırmışım fişlerin başı aynı
yaw oha ya XKXKCKVKVKCKVKKVVantilatörün fişiymiş karıştırmışım fişlerin başı aynı
SağolHayırlı olsun
Aydında mısın hocam senSağol
MersinAydında mısın hocam sen
bende set sattım daha yeni arkadaş sormuş wpden 2 pcsi var birinde sorunsuz diğerinde dönmemiş wpden yazmıştım şunları dene diye görmedi mesajı sen misin diye sordumMersin
he yok kralbende set sattım daha yeni arkadaş sormuş wpden 2 pcsi var birinde sorunsuz diğerinde dönmemiş wpden yazmıştım şunları dene diye görmedi mesajı sen misin diye sordum