8GB Vram espor oyunlarında yeter mi?

Hocam alın geçin valla ben bugün kasamı alacağım inş sizede hayırlı olur yapıştırın o zaman uzun süre yeter size o sistem bende LOL oynayarak psikolojimi bozmaya devam edeceğim
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu videoyu bırakıyorum b580 nasıldır iyice rahatla,ama şunu soyliyim su videodakinden daha iyi durumda şuan çünkü bayağı güncelleme aldı;

Ben hiç sorun yaşamadım açıkçası insanlar b580 ile hiç deneyimi olmamasına rağmen çok çabuk çamur atıyor nedense
hocam peki itopyadan b580 hazır sistem önerebilir misinz 27.500k ya çok sistem var

teşekkürler hocam

hocam peki itopyadan b580 hazır sistem önerebilir misinz 27.500k ya çok sistem var
7500f gibi sistem bulamadım full intel dolu

Şu videoyu bırakıyorum b580 nasıldır iyice rahatla,ama şunu soyliyim su videodakinden daha iyi durumda şuan çünkü bayağı güncelleme aldı;

Ben hiç sorun yaşamadım açıkçası insanlar b580 ile hiç deneyimi olmamasına rağmen çok çabuk çamur atıyor nedense
Şu videoyada bak iyice anlarsın reis, zaman zaman 4060tiyi bile geçiyor bak 4060 bile değil 4060 ti

teşekkürler hocam

Hemen bakıyorum sistemlere size özeleştirme ile öneririm şimdi

teşekkürler hocam

intel iyidir hocam

Şu videoyada bak iyice anlarsın reis, zaman zaman 4060tiyi bile geçiyor bak 4060 bile değil 4060 ti
hocam onuda izledim youtubedeki nerdese tüm videoları izledim forumlara baktım ama denemden yada kullanandan duymayınca güvenemedim çünkü yorumlarda çoğu kişi kötülüyordu

intel iyidir hocam
hocam ben bunu düşünüyorum işlemci 14400f kasdada bitfenix yada vento

intel iyidir hocam
hocam onuda izledim youtubedeki nerdese tüm videoları izledim forumlara baktım ama denemden yada kullanandan duymayınca güvenemedim çünkü yorumlarda çoğu kişi kötülüyordu
Şu iki sistemden birini alabilirsin bizzat kullanıcısiyim yani o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum,
https://www.itopya.com/hangionur-h0...12gb-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-intel_h28627
Arkadaşın attığıda olur farketmez benim attığımda kasayı Veneto özelleştir ama alacaksan

Şu iki sistemden birini alabilirsin bizzat kullanıcısiyim yani o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum,
https://www.itopya.com/hangionur-h0...12gb-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-intel_h28627
Arkadaşın attığıda olur farketmez benim attığımda kasayı Veneto özelleştir ama alacaksan
Arkadaşın attığını alacaksan yine kasayı Vento yap öyle al

İyi ama kasa Vento yapılabilirse arkadaşın attığı daha iyi gibi bütçe yetiyorsa SSD 1 TB çünkü

Ben bilerek 1tb önerdim hocam bu da olur

Hocam bunun işlemci daha düşük ama yine iyi fakat 500gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway