8GB Vram espor oyunlarında yeter mi?

Ben bilerek 1tb önerdim hocam bu da olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun işlemci daha düşük ama yine iyi fakat 500gb
yok hocam ,işlemciyi 14400f kasayıda vento yapacağım

Farketmez o zaman ama kasayı kesinlikle ozellestir Vento yap kalitesiz PSU kullanma bosu bosuna
hocam o zmanan size attığım sistemi 14400f ve vento kasa güzel mi

yok hocam ,işlemciyi 14400f kasayıda vento yapacağım

hocam o zmanan size attığım sistemi 14400f ve vento kasa güzel mi
27.9k

hocam siz memnun musunuz 4060tan oyunlarda kaç fps alıyorsunuz b580 ile arada kaldım

destek ve uyumluluk konusunda şüpheliyim hocam
ben 1 yıl olmadı 9K'Ya ucuz bulduğum için almıştım yoksa 13 14kya 4060 bence de alınmaz ama önyargılı olduğum halde kart işimi görüyor şimdiye kadar oynadığım her oyunda yüksek ayar 100fps civarı oynayabiliyorum 1080p kullanıyorum zaten o yüzden vram sorunu da olmuyor yani. Şuan sıfır alacak olsam 5060a 11 12k verebilirim bence fazla değil, 2. ele yönelirseniz tabii ki çok daha iyi seçenekler var ama 2. el işte herkes 2. el istemez normal bişey bu

Hocam bide vram arttırılıyormuş zaten duyduğuma göre uygun bulunursa?
o olay öyle işlemiyor tam olarak dahili ramden sanal bellek gibi bellek arttırrma uygulayabiliyorsun paylaşılan bellek

Şu videoyada bak iyice anlarsın reis, zaman zaman 4060tiyi bile geçiyor bak 4060 bile değil 4060 ti

Hemen bakıyorum sistemlere size özeleştirme ile öneririm şimdi
hocam merhaba bir şey soracağım ben dün youtubede recep baltaşın videosuna denk gelip yorum yaptım ddr5 için hangi ekran kartı diye bana 4060 dedi

hocam merhaba bir şey soracağım ben dün youtubede recep baltaşın videosuna denk gelip yorum yaptım ddr5 için hangi ekran kartı diye bana 4060 dedi
4060a insanlar her zaman daha garanti der ve b580 yeterince popüler olmadığı için onermemis veya direkt aklına gelmemiş olabilir, çünkü b580e karşı 4060 almak için tek mantıklı sebep teknolojisi bana kalırsa onun dışında neredeyse üstün olduğu bir taraf bulunmuyor, SSDyi MSI yapmak daha iyi olabilir WD hakkında bilgim yok o yüzden onermeyecegim,sistemi alacaksanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun

hangisi mantıklı hocam
Bütçenize göre bakacak olursak dediğim özeleştirmelerle birlikte sizin attığınız b580 daha mantıklı

4060a insanlar her zaman daha garanti der ve b580 yeterince popüler olmadığı için onermemis veya direkt aklına gelmemiş olabilir, çünkü b580e karşı 4060 almak için tek mantıklı sebep teknolojisi bana kalırsa onun dışında neredeyse üstün olduğu bir taraf bulunmuyor, SSDyi MSI yapmak daha iyi olabilir WD hakkında bilgim yok o yüzden onermeyecegim,sistemi alacaksanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Bütçenize göre bakacak olursak dediğim özeleştirmelerle birlikte sizin attığınız b580 daha mantıklı
öyle hocam ama recep beye sorunca ikisi arasında 4060 demesi o yüzden şüpheleniyorum sonuçta deneyimlemiş biri

öyle hocam ama recep beye sorunca ikisi arasında 4060 demesi o yüzden şüpheleniyorum sonuçta deneyimlemiş biri
Yani orasi öyle ama ben ve forumdaki 2-3 arkadaşta kullanıyor o yüzden öneriyorum, istiyorsanız içinizi rahat ettirmek istiyorsaniz direkt olarak b580 mı 4060 mı diye konu açın 2-3 tane forumda direkt olarak aklınıza yatar hangisinin iyi olduğu, mağdur olun istemiyorum o yüzden garantiye almak için dediğimi yapmanız daha iyi olur.

Yani orasi öyle ama ben ve forumdaki 2-3 arkadaşta kullanıyor o yüzden öneriyorum, istiyorsanız içinizi rahat ettirmek istiyorsaniz direkt olarak b580 mı 4060 mı diye konu açın 2-3 tane forumda direkt olarak aklınıza yatar hangisinin iyi olduğu, mağdur olun istemiyorum o yüzden garantiye almak için dediğimi yapmanız daha iyi olur.
teşekkürler hocam yine açayım zatren birçok kez açtım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri