❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Ekler

• 1000015247.webp
    1000015247.webp
    335.8 KB · Hit: 73
hocam şu kulaklığı aşırı istiyorum ancak şu sıralar fazla para harcadım alırsam psikolojik gerilerim ama aşırı almak isityoırum şuanki kulaklığım h2002p mikrofonu koptu. daha yeni mouse klavye ve soğutucu değiştirdim ondan dolayı alırsam içim içimi yer ama bir yanım aşırı derecede almak istiyor çünkü hem mikrofon hem konfor hemde ses kalitesi olarak çok ileri götürüceğini düşünüyorum. varmı bana bir tavsiyeniz. şu içimdeki hissi öldürürsem daha rahat alışiveriş yapoacağım artık. bu arada everest parley %60 klavey var mouse çöp birde dediğim gibi mikrofonsuz h2002p var bunları 2. elden kaça satabilriim acaba.
ctrl c ctrl v :D
ben para harcasam fakir kalacak gibi hissediyorum. o kadar çok zarar ettim ki 10 aydır falan ekmek'ten başka bir şey yemedim param gidecek diye. enflasyon bu ülkeyi nası etkiledi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 hafta önce geldi bidaha gelmez kolay kolay bi süre
o 240mm

ben para harcasam fakir kalacak gibi hissediyorum. o kadar çok zarar ettim ki 10 aydır falan ekmek'ten başka bir şey yemedim param gidecek diye. enflasyon bu ülkeyi nası etkiledi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o 240mm
sanki 360 dı diye aklımda kalmış kusura bakmayın hocam

mousepad ücretsiz olacak muhtemelen geçen haftadakınıda aldım boşa aldım küçüçük bir şey

1200'e gelen değil miydi? Happy Hour'a 360 şu ana kadar gelmedi
beyaz 360 olan modeli diye hatırlıyorum ya da happy hour değil sitede indirime girdi normal şekilde 2 hafta 1 ay arası olacak bende o ara sıvı soğutma almıştım çünkü onu görüp kasamdan dolayı alamamıştım o zaman kasam daha küçüktü

Ben niye görnedim? 240mm geldi onu mu diyorsun?
sanırım happy hour değil normal ürün indirime girdi 360 olanın beyaz modeli diye aklımda çünkü setupum beyazdı sıvı soğutma arıyordum bende dikkatimi çekmişti fakat almamıştım sonra

beyaz 360 olan modeli diye hatırlıyorum ya da happy hour değil sitede indirime girdi normal şekilde 2 hafta 1 ay arası olacak bende o ara sıvı soğutma almıştım çünkü onu görüp kasamdan dolayı alamamıştım o zaman kasam daha küçüktü
Happy Hour için söyledim zaten. normalde indirime girmiş olabilir, onu bilmiyorum

Geri