Teşekkür ediyorum hocamKullanıyorum, memnunum. Hiçbir sorunuyla karşılaşmadım alalı 6 ay olmuştur.
Teşekkür ediyorum hocamKullanıyorum, memnunum. Hiçbir sorunuyla karşılaşmadım alalı 6 ay olmuştur.
İyzico kullanmıyorum ama nasıl 500 civarlarına gelmişti o kadar uygun bir saat mi500 civarına gelmişti geçenlerde iyzicoyla, alınır.
Biraz araştırdım kalitesi premium çoğu incelemede iyi olduğunu söylüyorlar sadece mikrofonu daha iyi olabilirmiş onun dışında sorunu yokHavit Gamenote H2002BG bu kulaklık biraz önce trendyol koduyla 2k ya düşüyordu ama 2k civarına alınabilecek bir kulaklık mı ? Sitede yine benzer fiyata düşerse almak mantıklı mı ? mikrofon kalitesi nasıl kullanan var mı bu kulaklığı takip etmeye değer mi ?
ekleme : amazon üzerinden 1999tl ye satılıyor kendi firması tarafından
Değil hocam, indirime girdi bu kampanyayla 1000 civarı, iyzico da 500 cashback var ya öyle 500 kusure gelmiş olduİyzico kullanmıyorum ama nasıl 500 civarlarına gelmişti o kadar uygun bir saat mi
Hocam sadece combatry kuponu mu aktif başka yüksek kupon var mı ?Combatry kodu gibi kodlar çalışıyor mu, yüzde 10 indirim oluyor muydu
Kesin gelecek mi bunlar ona göre mousepad'i alacağımDüzeltme: bir arkadaş konu da "bir gün öncesinden konu açan var" Demiş, öncelikle bir gün öncesi değil, 18 saat öncesi açıyorum. Burada insanlar daha erken haberi olsun diye indirim başlayınca açmıyorum. Aynı zamanda Happy Hour'un ana konusu olması da saçma. İndirim olunca konu açmadan nasıl haberdar olacağız? Gaming Gecesi değil bu.
Önceki konum haksız yere kapandığı için bir daha açıyorum, şimdide çoklu konudan uyarı verirler işte ne beklersin.
KB884L Brown 1100₺
![]()
Havit Gamenote KB884L Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye - Siyah
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switchwww.havitstore.com.tr
H2039BG 1400₺
![]()
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio
50mm Speaker Wireless Mesafesi 10 m. Şarj Süresi 3 Saat 25MS Gecikme Süresi 341g Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
MS9066SE
![]()
Havit Gamenote MS966SE Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Havit Gamenote MS966SE Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz – 3 Mod Bağlantı, 10000 DPI, RGB Aydınlatmawww.havitstore.com.tr
MP830 XL 100₺
![]()
Havit Gamenote MP830 XL 900*300*3mm Gaming Mouse Pad
İnce Gözenekli Tasarım Kaymaz Kauçuk Taban Kusursuz Hareket Kabiliyeti 900*300*3mm Toplam Boyutlar 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
M9030 ULTRA 1000₺
![]()
Havit M9030 ULTRA Amoled HD 46MM Akıllı Saat - Siyah
Havit M9030 ULTRA Amoled HD 46MM Akıllı Saat Siyah Metal Kordonwww.havitstore.com.tr
TW915E 600₺
![]()
Havit TW915E ENC TWS Bluetooth 5.2 Kulaklık - 4 Mikrofonlu, Çift Cihaz Desteği
10mm Dinamik Diyafram IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi Çift Telefon ve Cihaz Desteği Bluetooth v5.2 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Hakii Mix-V 700₺
![]()
Hakii Mix-V Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
22mm Gelişmiş Speaker IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi ATS3019E Çip 90gram Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
bilmiyorum onu belki yeni hesap kuponu da olurHocam sadece combatry kuponu mu aktif başka yüksek kupon var mı ?
evetKesin gelecek mi bunlar ona göre mousepad'i alacağım
Sonunda 5 senelik takvimimden kurtuluyorum
takvim demişken diyanet takvimi en son 21 haziran'da kopartmışımSonunda 5 senelik takvimimden kurtuluyorum
2 hafta önce geldi bidaha gelmez kolay kolay bi süre360mm beyaz sıvı soğutucu gelse de alsam