Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,944
- Konu Sahibi Konu Sahibi
az sonra bu konuyu da kapatırlar
Brown'u görünce yüzüm düştüilk 4 ürün
Brown switch alınır mı ?ilk 4 ürün
onu alasaya kadar lecoo falan alırım. bence sadece mousepad fena değil şuana kadarBrown switch alınır mı ?
brown daha iyi bence sessizlik anlamında niye öyle dedinBrown'u görünce yüzüm düştü
h2039bg indirime girse 3-4 hafta once alirdim buyuk ihtimalilk 4 ürün
Kaç cm mousepad 80x40 mıonu alasaya kadar lecoo falan alırım. bence sadece mousepad fena değil şuana kadar
Blue ile Red arasıbrown daha iyi bence sessizlik anlamında niye öyle dedin
brown daha sessiz red bir tık sesli kalıyorBlue ile Red arası
Hocam hangi kablosuz mouseler indirime girerse alınır Not: beyaz renk ve bu kendi şarj istasyonu olan modellerden istiyorumÖnceki konum haksız yere kapandığı için bir daha açıyorum, şimdide çoklu konudan uyarı verirler işte ne beklersin. Neyse, yazdıklarımın aynısını kopyala-yapıştır yapıyorum:
Bugün de KB884L indirime girmezse fındık bahçesinden aşşağıya atlayacam artık. Son 2 haftayı beğendiğim söylenemez, neredeyse hepsi forumdaki kişilerin almayacağı şeylerdi. zaten stoklar saat 23.50 civarı azalmamıştı H3 harici. Yine bu 700 lira olan oyuncu kulaklıklarını tavsiye etmediğimi söylemek istiyorum. H2230D kullanıyordum, 300 liraya ses ve mikrofon yine neyse de aşırı kötü bir konforu var. Şu an Fuxi H3 kullanıyorum ve konforu iyi. Fuxi H3'ü merak edenler için söyleyeyim, mikrofonu 2010'lu yıllardaki A4Tech gibi mikrofonu var, tavsiye etmem. Sesi idare eder fakat fiyatını hak etmiyor. FxSound kullanınca iyi yine
kapatırlarsa haklılar zaten hocam. Olmayan hayata geçmemiş indirimlerle alakalı bir konunun ne işi var sıcak fırsatlarda. Sohbet et fikir alışverişi yap ama konunu da buna uygun kategoride aç. Bir de zaten bir konuyu kilitlemişler niye inat edip bir daha açarsın ki ? Ban yiyeceksin en son yazık olacak.az sonra bu konuyu da kapatırlar