🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Ürünün ne olduğunu bilmeyenler için ;
Faz değiştiren termal padler pump out sorununu ortadan kaldırmak ve zamanla termal macun gibi performans düşüşünü engellemek için tasarlanmıştır. 45c üzerinde faz değiştirerek sıvılaşır, 45c altında tekrar katılaşır. Özellikle laptop kullanıcıları için devasa ve uzun süreli farklar yaratıyor. Masaüstünde ise genelde gpu için kullanabilirsiniz (sürekli açıp termal macun değiştirmek yorucu oluyor, pump out yapmayan macunlar pek yok) ama cpu için kullanmanızda da bir sıkıntı yok. PTM7950 alternatifidir.
Global fiyatı 10-13usd. Türkiye için kargo/vergi dahil 457tl bedava.
https://share.temu.com/GA8qYJbqvXA
Sipariş veren oldu mu fotoğrafı falan var mı temudan hiç alışlveriş yapmadım ekstra vergi falan dahil fiyat mı

40x60 boyutunda alsam hem CPU hem gpu için yetermi acaba yoksa 2 tane 40x40 mı alsam

40x60 boyutunda alsam hem CPU hem gpu için yetermi acaba yoksa 2 tane 40x40 mı alsam
40x60 yeter muhtemelen. 40x40tan 2 gpu kadar kullananlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş veren oldu mu fotoğrafı falan var mı temudan hiç alışlveriş yapmadım ekstra vergi falan dahil fiyat mı
Aliexpten bakabilirsin. Orada çok satılmış.

40x80x0.2mm ebuy7dan almıştım baya azaldı.Bunu alıcam çünkü orijinal moddiyde satılan ptmler 0.25mm.Gaming gene düşerse ya da buradan birisi alıp dönüş yaparsa geçerim siparişi.

40x80x0.2mm ebuy7dan almıştım baya azaldı.Bunu alıcam çünkü orijinal moddiyde satılan ptmler 0.25mm.Gaming gene düşerse ya da buradan birisi alıp dönüş yaparsa geçerim siparişi.
Ben satın aldım. Gelince yazarım hatırlarsam.

v1 kullanıyorum 4060 mobile tam yükte 65i geçmiyor ortalama 60.

Gaming gen satıyordu bir ara ptm7950 ile kıyaslamak için aldım. Hem notebook hem ekran kartımda kullandım arada hiçbir fark yok. Sanırım değişeli 4 ay kadar oluyor hala ilk gün gibi ısılar değişmedi. Almak isteyen bu fiyata alabilir TR'de 400 liraya yakın fiyatı vardı.
Hocam nasıl uygulanıyor bu bilgi verir misin?

İşlemci boyutu kadar kesip üstüne koyuyor muyuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
LOQ cihaz için alacağım da 4060 ve 13650hx için. 40x60mm iki çipe yeter mi? Kullanmasını bilmiyorum hiç, YouTube falan video açarım ama yine de sormak istedim burada; kesip mi kullanıyorsunuz?

Hocam nasıl uygulanıyor bu bilgi verir misin?

İşlemci boyutu kadar kesip üstüne koyuyor muyuz?
Evet tam olarak bu şekilde. Dikkat edin rahatsız edici derecede yapışkan ve ince uygularken kanser edebilir :D Yüzeyin %70ini falan kaplayacak şekilde yapıştırmanız yeterli. Ama masaüstü ise cpuya önermem gpuya uygulayın.

Ürünün ne olduğunu bilmeyenler için ;
Faz değiştiren termal padler pump out sorununu ortadan kaldırmak ve zamanla termal macun gibi performans düşüşünü engellemek için tasarlanmıştır. 45c üzerinde faz değiştirerek sıvılaşır, 45c altında tekrar katılaşır. Özellikle laptop kullanıcıları için devasa ve uzun süreli farklar yaratıyor. Masaüstünde ise genelde gpu için kullanabilirsiniz (sürekli açıp termal macun değiştirmek yorucu oluyor, pump out yapmayan macunlar pek yok) ama cpu için kullanmanızda da bir sıkıntı yok. PTM7950 alternatifidir.
Global fiyatı 10-13usd. Türkiye için kargo/vergi dahil 457tl bedava.
https://share.temu.com/GA8qYJbqvXA
9800X3D de 5 sene önce aldığım ve geçen ay kullandığım Cooler Master Master Gel Pro var. Aralarında fark ne olur?

9800X3D de 5 sene önce aldığım ve geçen ay kullandığım Cooler Master Master Gel Pro var. Aralarında fark ne olur?
Mastergel pro muhtemelen 1-2c daha serin çalışır. Bunun iyi tarafı çok daha uzun süre aynı performansta kalması yapısı gereğiyle.

Evet tam olarak bu şekilde. Dikkat edin rahatsız edici derecede yapışkan ve ince uygularken kanser edebilir :D Yüzeyin %70ini falan kaplayacak şekilde yapıştırmanız yeterli. Ama masaüstü ise cpuya önermem gpuya uygulayın.
Full boyut kadar kesmicez o zaman tamamdır. Laptopa uygulayacağım hocam.

Gaming.gen den alırken kaç adet vermek gerekiyor peki 3 5 kere yetmesi için?

Full boyut kadar kesmicez o zaman tamamdır. Laptopa uygulayacağım hocam.

Gaming.gen den alırken kaç adet vermek gerekiyor peki 3 5 kere yetmesi için?
Orda 40x40 vardı büyük chipe sahip gpu varsa ikinci çıkmaz maalesef.

Geri