Hyper x Cloud 3 Wireless Alınır mI ?

Kesinlikle katılıyorum özel ayar istiyor stok hali bence başarısız ben dolby ile çözmüştüm ve forumda birçok arkadaşa önerdim ayarlarım profilimde mevcut
Reis valorant için uygun mu ayarlae

Merhaba herkese umarım iyisinizdir. Aklımda Hyper x Cloud 3 Wireless almak var sizce 4500 TL eder mi yoksa başka bir kulaklık öneriniz var mı şuanda kullandığım kulaklık Rampage Drop Plus . Hyper x cloud 3 wireless kullananlardan öneri bekliyorum.

İyi Forumlar...
Alınır kullanıyorum gayet memnunum. Ses performansı iyi olsun diye kalite biraz tuhaf gelebilir, dolby atmosdan ayar çekince bombastik oluyor. valo ranked kastığım için aldım günlük kullanım için başka model alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Alınır. Herhangi bir ses ayarı yapmadım. Default olarak kullanmaktayım ve ses seviyesini %50'de kullanıyorum. Gayet memnunum, öneririm. Mikrofonu da çok net ses performansı sunuyor.

valorantı ayarları yaptıktan sonra max 1 2 kere falan oynamışımdır ama gayet her şeyi duyabildiğimi hatırlıyorum

Alınır kullanıyorum gayet memnunum. Ses performansı iyi olsun diye kalite biraz tuhaf gelebilir, dolby atmosdan ayar çekince bombastik oluyor. valo ranked kastığım için aldım günlük kullanım için başka model alınabilir

.
hocam yanlış değilsem sizde sormuştunuz bana ayar konusunu :)

valorantı ayarları yaptıktan sonra max 1 2 kere falan oynamışımdır ama gayet her şeyi duyabildiğimi hatırlıyorum

Teşekkür ettim

Evet ama bi rehberden yapmıştım ayarları sizinlini kullanmıyorum

Teknosadan 3000 TL'ye almıştım 3-4 ay önce.Çok konforlu bir kulaklık ama ses kalitesi ne ayar yaparsam yapayım öyle aham şaham bir seviyeye ulaştıramadım.Ayrıca ses kesildiginde sol kulaktan tiz bir cızırtı geliyordu.Ürünün kutusu daha önce açılmıştı zaten içindeki kabloların jelatini falan yoktu belki daha önce kullanıp iade edildigi için olabilir.Malesef Teknosa ben ürünün kutusunu açtıgım için iade almadı.Alacaksanız kesinlikle Amazondan alın ki beğenmezseniz iadeniz garanti olsun bence.

Merhaba herkese umarım iyisinizdir. Aklımda Hyper x Cloud 3 Wireless almak var sizce 4500 TL eder mi yoksa başka bir kulaklık öneriniz var mı şuanda kullandığım kulaklık Rampage Drop Plus . Hyper x cloud 3 wireless kullananlardan öneri bekliyorum.

İyi Forumlar...
hocam gayet güzel bi kulaklık 3 ay olmuştur 1 kere 40 tl civarında dolby alırsanız rahat 3 4 yıl götürür pedlerin soyulması haricinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri