❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Hocam ürün elime ulaştı , harbi dediğin kadar varmış çok beğendim. Ürün malzeme olarak baya premium , ses kalitesi de bir o kadar premium. Bir hoparlörden hiç bu kadar iyi müzik performansı beklemezdim , aynı kulaklık gibi. Sesi çeyrek açtım , çeyrekte olmasına rağmen sesi çok temiz ve net olarak alabildim, ev ortamında dahi birinin duyması çok çok zor. Maksimuma alınca ev ortamında azda olsa duyuldu ama 1-1.5 metre gibi bir mesafeden duyuldu , yine sesi çok az verdi dışarıya. Dışarıda kullanılacağı zaman ortam sesi de olacağı için maksimum da da kullansan başkası tarafından duyulması oldukça zor. Sık yürüyüş yapıyorsanız , bisiklet kullanıyorsanız veya spor vs. yapıyorsanız bu ürün tam size göre. Dedim acaba indirim kolpa olabilir mi 3000 tl ye kafa bandı mı olur diye düşünmüştüm ama ürün gelince şok etti yalan yok :D Kutusuna kadar özenmişler , kutusu da baya premium sandık gibi , içim atmaya el vermedi :kekw: Kısaca indirim kolpa değilmiş , 3000 liralık kafa bandı olabiliyormuş:kekw:

Ben demiştim demiycem hahahahaha

Banada hoporlör geldi orta ve yüksek seslerde ses patlayıp cızırtı yapıyor

az önce siperlikli akıllı şapka elime ulaştı ömrümde bu fiyata bu kadar premium bi kutu açılışı yapmamıştım :D Hem kutusu kaliteli hem ürün kaliteli çok teşşekür ederim yanımda olsan elini öperdim
Tamam hocam, aldıysanız söylemeyin. çıldırıyorum burada

Havit Gamenote MS966SE Kablosuz Gaming Mouse bu mouse alan varmıydı ben beğenemedim mousepad üzerinde kaymıyor.Mousepadım cok kaliteli değil ama diğer faremi ittiriyorum ileriye doğru gidiyor bu bi garip sürtüyor gibi bu fareye 2-3k lık bi mousepad şart :D

Hoparlörden almıştım bende, gayet kaliteli bir sesi var. Ses yüksekliği yeterli, komşuları rahatsız etmeye gerek yok ')

Bu hoparlörde jak bağlantısı yok mu yav.

Ben, jakı monitöre bağlayıp sesi monitör HDMI üzerinden alıyordum. Gücü de yine USB'yi monitöre takıp alıyordum.

Bu bağlantı biçimi mümkün değil sanırım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,394
Üyeler
185,879
Son üye
Scania770s
Geri