❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

İyi indirim gelmiş ona da.
Alsam mı acaba ya lazım ama kalitesi nasıl emin olamıyorum taşıma kapasitesi bekletime uyuyor 125-139 kg arası gözüküyor özellik kısmında alaam mı bilemiyorum

Neyse klavye bitmiş ya. RX 580 için saklayayim

Mouse alınır mı arkadaşlar bilen var mı? Hiç anlamıyorum mouse işinden.

Koltuk nasıl bu arada

Koltuk nasıl bu arada
Hocam ben koltuk kulaklık mouse klavye aldım nasıl ödeyeceğim bilmiyorum ama aldım (çaresizlik) da iptal etsem mi diye düşünüyorum kulaklığı birde klavyeyi %60 zor geliyor bana ama bilemedim tft olanı aldım geçen hafta zaten mevcuttada akko Mongseek M1 V5-SP-Via var bilemedim napsam 🤣 kafamda büyük kulaklık olmaz diye de şüphe ediyorum

Hocam ben koltuk kulaklık mouse klavye aldım nasıl ödeyeceğim bilmiyorum ama aldım (çaresizlik) da iptal etsem mi diye düşünüyorum kulaklığı birde klavyeyi %60 zor geliyor bana ama bilemedim tft olanı aldım geçen hafta zaten mevcuttada akko Mongseek M1 V5-SP-Via var bilemedim napsam 🤣 kafamda büyük kulaklık olmaz diye de şüphe ediyorum
Klavyenşn stoğu bitti. bana sat, benim klavye bozuk :D

kulaklık sesi iyi al onu koltukda inceleme videosu izlemiştim baya hoşuma gitmişti klavye ve fareyi bence kaliteli bi marka almak lazım ya ama sen bilirsin gene ben bidaha alırsam wraithdan alcam klavye fareyi

Geri