- Reaksiyon skoru
- 1,173
İyi indirim gelmiş ona da.Başka neler mevcut koltuk kaldı mı?
İyi indirim gelmiş ona da.Başka neler mevcut koltuk kaldı mı?
Alsam mı acaba ya lazım ama kalitesi nasıl emin olamıyorum taşıma kapasitesi bekletime uyuyor 125-139 kg arası gözüküyor özellik kısmında alaam mı bilemiyorumİyi indirim gelmiş ona da.
Ben fare kulaklık koltuk klavye çektim bakalım görcez nasıllarBeyler fare iyi mi kullanan var mı?
Kulaklığı kafana takarken dikkat et üst tarafdan çat diye gitti benim kafam orta-küçük şekilde olmasına rağmenBen fare kulaklık koltuk klavye çektim bakalım görcez nasıllar
Hayda kafam büyük benim kafama olmaz mı fuxi h7Kulaklığı kafana takarken dikkat et üst tarafdan çat diye gitti benim kafam orta-küçük şekilde olmasına rağmen![]()
yani olur tabi kulaklıgın boyunu büyetbiliyorsun ama takıp cıkartırken sen gene dikkat etHayda kafam büyük benim kafama olmaz mı fuxi h7
Hocam ben koltuk kulaklık mouse klavye aldım nasıl ödeyeceğim bilmiyorum ama aldım (çaresizlik) da iptal etsem mi diye düşünüyorum kulaklığı birde klavyeyi %60 zor geliyor bana ama bilemedim tft olanı aldım geçen hafta zaten mevcuttada akko Mongseek M1 V5-SP-Via var bilemedim napsamKoltuk nasıl bu arada
Klavyenşn stoğu bitti. bana sat, benim klavye bozukHocam ben koltuk kulaklık mouse klavye aldım nasıl ödeyeceğim bilmiyorum ama aldım (çaresizlik) da iptal etsem mi diye düşünüyorum kulaklığı birde klavyeyi %60 zor geliyor bana ama bilemedim tft olanı aldım geçen hafta zaten mevcuttada akko Mongseek M1 V5-SP-Via var bilemedim napsamkafamda büyük kulaklık olmaz diye de şüphe ediyorum
kulaklık sesi iyi al onu koltukda inceleme videosu izlemiştim baya hoşuma gitmişti klavye ve fareyi bence kaliteli bi marka almak lazım ya ama sen bilirsin gene ben bidaha alırsam wraithdan alcam klavye fareyiHocam ben koltuk kulaklık mouse klavye aldım nasıl ödeyeceğim bilmiyorum ama aldım (çaresizlik) da iptal etsem mi diye düşünüyorum kulaklığı birde klavyeyi %60 zor geliyor bana ama bilemedim tft olanı aldım geçen hafta zaten mevcuttada akko Mongseek M1 V5-SP-Via var bilemedim napsamkafamda büyük kulaklık olmaz diye de şüphe ediyorum